Έναν ιδιαίτερα ατιμωτικό τρόπο βρήκε ένα ζευγάρι Ελλήνων στην Αλεξανδρούπολη για να πάρει πίσω τα χρήματα που τους χρωστούσε ένας 29χρονος. Τον απήγαγαν μέρα- μεσημέρι και τον μετέφεραν στην περιοχή του νέου κολυμβητηρίου της πόλης, όπου τον υποχρέωσαν με την απειλή όπλου να γδυθεί και τον… φωτογράφισαν γυμνό!

Οι δράστες, ένας 56χρονος άνδρας και μια 47χρονη γυναίκα, επιβίβασαν με τη βία σε ένα αυτοκίνητο τον οφειλέτη με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να επιστρέψει στον 56χρονο τα χρήματα που του χρωστούσε. Όμως, εκείνος απάντησε ότι δεν μπορούσε να τον ξεπληρώσει και τότε τον πήγαν στο ερημικό σημείο όπου, απειλώντας τον με το πιστόλι που αργότερα αποδείχθηκε αεροβόλο, τον εξανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του από τη μέση και κάτω.

Τότε, ο 56χρονος έβγαλε μια ψηφιακή μηχανή και άρχισε να φωτογραφίζει τον γυμνό άνδρα. Για κακή του τύχη, όμως, ένα διαβάτης είδε τι συνέβαινε και το κατήγγειλε στην Άμεση Δράση. Αστυνομικοί της Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης έφτασαν αμέσως, απελευθέρωσαν τον 29χρονο και συνέλαβαν τους δύο δράστες, στην κατοχή των οποίων κατέσχεσαν το αεροβόλο πιστόλι, την ψηφιακή μηχανή, το αυτοκίνητό τους και δυο κινητά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

*** Στην Κόρινθο, ένας 24χρονος Αλβανός μέθυσε και έβγαλε μαχαίρι, με το οποίο απείλησε τρείς Έλληνες. Όμως, παρενέβησαν αστυνομικοί του τμήματος Κορίνθου και άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook