Σοκ έπαθαν οι αστυνομικοί που συνόδευαν έναν 46χρονο υπόδικο για ναρκωτικά στο Εφετείο Δωδεκανήσου, όπου θα δικαζόταν, όταν είδαν τον 25χρονο γιο του να του δίνει δυο παθιασμένα φιλιά στο… στόμα! Γρήγορα, ωστόσο, αντιλήφθηκαν ότι είχε διαλέξει αυτόν τον τρόπο για να του δώσει ένα ναρκωτικό χάπι!

Ο νεαρός συνελήφθη και ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για προσφορά ναρκωτικών σε τρίτο. Από την προανάκριση προέκυψε ότι είχε το χάπι προμηθευτεί από μια 45χρονη, που επίσης συνελήφθη και της ασκήθηκε δίωξη για διάθεση ναρκωτικών. Δίωξη για ηθική αυτουργία στο ίδιο αδίκημα, ασκήθηκε και στον πατέρα του 25χρονου που, λίγο νωρίτερα, είχε καταδικαστεί για την υπόθεση που κατηγορείτο.

Ο 46χρονος είχε συλληφθεί στις 7 Οκτωβρίου 2010 μαζί με τον μικρότερο γιο του 22 χρόνων, μετά από επιχείρηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου. Στο σπίτι τους είχαν βρεθεί 357,1 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Όμως, τα στοιχεία που έδειχναν ότι διακινούσαν ναρκωτικά κατ\’ επάγγελμα, ήταν συντριπτικά. Έτσι, ο πατέρας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, φυλάκιση έξη μηνών και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ, ενώ στον 22χρονο γιο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 ετών και έξη μηνών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ!

proto thema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook