Μετά από δύο εβδομάδες αναβολών, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ και των αγροτικών κινητοποιήσεων, ξεκίνησε και πάλι το Σάββατο το πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικός ηττήθηκαν εκτός έδρας από Παναιγιάλειο (2-0) και Παναχαϊκή (1-0), αντίστοιχα, παραμένοντας στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στην Πάτρα ο Κισσαμικός στάθηκε πολύ καλά και έχασε πολλές ευκαιρίες για να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Τελικά το γκολ του Μαστραντωνάκη στο 57’ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Οι φάσεις του αγώνα (πηγή pgeole.gr, απ’ όπου και η φωτογραφία)
6′ Σουτ ου Κωνσταντακόπουλου έξω από την περιοχή, άουτ.
8′ Ευκαιρία: Ο Χριστοδούλου κερδίζει την μπάλα μετά από τάκλιν στον Μάριο Παναγιωτόπουλο στα όρια της περιοχής της Παναχαϊκής και αφύλακτος σουτάρει άουτ (!)
13′ Σουτ του Σεϊτανίδη, σε πολύ καλό σημείο, ψηλά άουτ.
14′ Σουτ του Σκιαδαρέση έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κασωτάκης.
22′ Σουτ του Μάριου Παναγιωτόπουλου με το αριστερό έξω από την περιοχή, άουτ
30′ Φάουλ του Σώπαση, μπλόκαρε ο Τζικόπουλος.
34′ Κεφαλιά του Μαστραντωνάκη μετά από κόρνερ του Γιώργου Αποστολόπουλου από δεξιά, άουτ.
37′ Σουτ του Σώπαση, στην αγκαλιά του Τζικόπουλου.
39′ Σουτ του Γιάχο έξω από την περιοχή, άουτ.
41′ Ευκαιρία: Ο Σκιαδαρέσης από αριστερά πασάρει στον Μαστραντωνάκη που μέσα στην περιοχή σουτάρει ψηλά άουτ.
48′ Ευκαιρία: Μπαλιά στην αριστερή πλευρά πίσω από τους αμυντικούς από τον Σεϊτανίδη, μέσα στην περιοχή φοβερό τάκλιν του Βλάχου στον αντίπαλο με τον Τζικόπουλο να έχει βγει ήδη στα πόδια του, γλίτωσε η Παναχαϊκή.
50′ Κεφαλιά στο β’ δοκάρι του Μπαμπαλιούτα μετά από φάουλ του Μαστραντωνάκη από αριστερά, άουτ.
51′ Ευκαιρία: Ο Μαστραντωνάκης από δεξιά  μπαίνει στην περιοχή “σπάει” στον Μπαμπαλιούτα στο πέναλτι αλλα αυτός σουτάρει άουτ.
57′ ΓΚΟΛ: Στα δεξιά στην γραμμή της σέντρας Σκιαδαρέσης και Καφεντζής αλλάζουν την μπάλα, παίζουν κάθετα στο κέντρο και προς την επίθεση στον Κωνσταντακόπουλο που αλλάζει με τον Γιάχο, μπαλιά στα δεξιά στον Μάριο Παναγιωτόπουλο που γεμίζει παράλληλα συρτά στο β’ δοκάρι στη μικρή περιοχή και ο Μαστραντωνάκης που σε κενή εστία κάνει το 1-0.
59′ Σουτ του Πυρρή έξω από την περιοχή, άουτ.
61′ Ευκαιρία: Φάουλ του Μαστραντωνάκη σκαφτό σε ευθεία από την εστία, ο Πυρρής στα δεξιά πιάνει την κεφαλιά-πάσα στον Καραπίτσο που για λίγο δεν πρόλαβε να τη στείλει στα δίχτυα.
63′ Σουτ του Γιάχο από πάσα του Βλάχου, κόρνερ.
69′ Κεφαλιά του Παντελάκη μετά από σέντρα από αριστερά, χωρίς αντίπαλο έξω από τη μικρή περιοχή, μπλόκαρε ο Τζικόπουλος.
71′ Ευκαιρία: Σουτ του Αλποχωρίτη έξω από την περιοχή κοντράρει στα σώματα, νέο σουτ του Λουκά Αποστολόπουλου, πάλι σε σώματα η μπάλα.
73′ Σουτ του Σαράντου έξω από την περιοχή και δεξιά στη γωνία, ψηλά άουτ.
79′ Τετ α τετ: Μετά από διώξιμο από την άμυνα, ο Αλποχωρίτης φεύγει μόνος στην κόντρα, με τον Κασωτάκη να βγαίνει εκτός περιοχής αλλά ο σέντερ φορ της Παναχαϊκής κάνει κακό τελείωμα και στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ!
81′ Σουτ του Καραπίτσου, έξω από την περιοχή, άουτ.
83′ Δοκάρι: Ο Αλποχωρίτης από αριστερά έδωσε στον Ρίλντι που κινήθηκε μέσα στην περιοχή σαν κρυφός σέντερ φορ, σούταρε, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
85′ Σουτ του Καραπίτσου, έξω από την περιοχή και δεξιά, μπλόκαρε ο Κασωτάκης.
87′ Σουτ του Ρίλντι από γύρισμα του Αλποχωρίτη, άστοχο.

Διαιτητής: Ανδριανός
Βοηθοί: Θανόπουλος-Γιαραλής

Παναχαϊκή (Μιχάλης Κοντογιάννης): Τζικόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (46′ Καφεντζής), Ρίλντι, Πυρρής, Βλάχος (89′ Αναστασόπουλος), Γιάχο, Σκιαδαρέσης (66′ Λ. Αποστολόπουλος), Κωνσταντακόπουλος (59′ Καραπίτσος), Μαστραντωνάκης, Γ. Αποστολόπουλος (46′ Μπαμπαλιούτας), Μ. Παναγιωτόπουλος (66′ Αλποχωρίτης)

Κισσαμικός (Πάρης Ροτοκλής): Κασωτάκης, Σαράντος, Καραμέτας, Λαφαζάνης, Μαρής, Σωπασής, Παντελάκης, Ι. Λουβιτάκης, Σεϊτανίδης (86’ Μπέκας), Χριστοδούλου, Χότζα (73’ Μπερντίος).

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook