Ο Κισσαμικός συνδύασε εμφάνιση με ουσία και έστω κι αν το 1-0 με τη Ζάκυνθο δείχνει… φτωχό, βάσει ευκαιριών, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη για φέτος στο Μάλεμε.

Ο Σαπαλίδης… άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Κισσαμικού και με το γκολ του στο 10’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου, που είχε αρκετές ευκαιρίες, ανάμεσα στις οποίες κι ένα δοκάρι με τον Μάνιας στο 40’.

Δοκάρι, σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις τους στην εστία του Λαζαρίδη, είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 48’ με τον Ναζίμ.

Οι φάσεις του αγώνα
10’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Βαττή αποκρούει ο Παπαδόπουλος, σέντρα του Τσικουδάκη για τον Σαπαλίδη που με ωραία κεφαλιά ανοίγει το σκορ, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Κισσαμικού.
14’ Σουτ του Τσοντάκη με το πόδι αποκρούει ο Παπαδόπουλος.
22’ Σουτ του Μάνιας κόντραρε η μπάλα στον Τσιάμη και κατέληξε κόρνερ.
26’ Φάουλ του Κουρέλλα από πλάγια θέση διώχνει με γροθιές ο Λαζαρίδης.
27’ Πάσα του Σαπαλίδη στον Βαττή που σουτάρει από πλάγια θέση, για να διώξει με το πόδι ο Παπαδόπουλος.
40’ Ο Σαπαλίδης κερδίζει την μπάλα και πασάρει στον Μάνιας που με ωραίο σουτ επιχείρησε να σκοράρει αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.
40’ Στην πλάτη της άμυνας ο Λέκκας, βάζει την προβολή ο Σταθάκης και τον κόβει με τον Λαζαρίδη να αποκρούει στη συνέχεια την μπάλα.
43’ Πάσα του Βαττή, σέντρα-σουτ του Τσοντάκη άουτ.
48’ Κόρνερ του Ορφανίδη, κεφαλιά του Κρολ, ο Ναζίμ με… τακουνάκι προσπάθησε να σκοράρει με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.
64’ Φάουλ του Μάνιας άουτ.
70’ Σουτ του Λέκκα ψηλά άουτ.
71’ Σουτ του Τσικουδάκη άουτ.
77’ Ωραία προσπάθεια και σέντρα του Τσοντάκη, σουτ στην κίνηση του Μάνιας άουτ.
86’ Ατομική προσπάθεια του Ποσίνκοβιτς και σουτ, η μπάλα κοντράρει στον Τσιάμη και καταλήγει κόρνερ.

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)
Βοηθοί: Τρουλινός (Ηρακλείου)-Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Κίτρινες κάρτες: Σταματής (58’), Πεχλιβανόπουλος (62’), Λέκκας (63’), Τσιάμης (88’)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάνιας (77’ Ενγκουέμ), Τσικουδάκης, Βαττής (57’ Μάντζης), Σαπαλίδης (84’ Ποσίνκοβιτς).

Ζάκυνθος (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ν. Πέττας (46’ Ζέλιος), Τσιάμης, Κυριακίδης, Κουρέλλας (74’ Αντωνίου), Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Ναζίμ, Λέκκας, Κρολ, Σταματής. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook