Ενας ΟΦΗ χάρμα ιδέσθαι πρόσφερε σκορ και θέαμα στο «Ζυρίνειο» απέναντι στην Κηφισιά (0-3) και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι αυτή η ομάδα όπως έχει δομηθεί πλέον (Νιόπλιας-μεταγραφές) δύσκολα θα έχει απώλειες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μοντέρνο και επιθετικό ποδόσφαιρο απο τον ΟΦΗ, ο οποίος απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, έκανε…πάρτι, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι απο το πρώτο δεκάλεπτο (2’ Κωτσιος 0-1 και 10’ Περογαμβράκης 0-2), έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με το υπέροχο γκολ του Περογαμβράκη στο 82’ (0-3), μετά απο εξαιρετική ασίστ του Χαντί.

Ο τελευταίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ο παίκτης-κλειδί στη νίκη του ΟΦΗ, καθώς απο τα πόδια του προήλθαν και τα τρία (!) γκολ του ΟΦΗ.

Σε εξαιρετική μέρα και ο Αλέξης Περογαμβράκης (2 γκολ), αλλά και συνολικά όλη η ομάδα του ΟΦΗ, καθώς σε μεγάλο ποσοστό όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν διακριθέντες.

Οι παίκτες του ΟΦΗ γνώρισαν την αποθέωση απο τους 300 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κηφισιάς και είδαν μια ομάδα-μοντέλο, μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook