Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες που εκπροσωπούν το Ρέθυμνο στη Γ’ Εθνική. Ο Ερμής νίκησε εντός έδρας το Ηράκλειο με 2-1 και η Επισκοπή στη Γλυφάδα με το ίδιο σκορ.

Η ομάδα των Ζωνιανών επιβεβαίωσε ακόμα μία φορά τη δύναμη της έδρας του και με τη νίκη που πέτυχε διατηρήθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 3’ από σέντρα του Ταβλαδωράκη ο Στρατήγης άνοιξε το σκορ (1-0), για να κάνει το 2-0 στο 15’ ο δημιουργός του πρώτου γκολ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 50’ με τον Μάμαλο.

Ερμής Ζωνιανών: Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ανυφαντάκης, Τζανής, Ρουμπάκης, Κασαπάκης (55’ Βογιατζής), Σταθόγλου (75’ Δ. Πλουσής), Ταβλαδωράκης, Στρατήγης (62’ Μπεκατώρος), Πασιαλής, Κατσικοκέρης.

Α.Ε. Ηράκλειο: Μακρυωνίτης, Μέρτκολα, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Μεταλλινός, Νάκου (60’ Καφετζής), Νταβαρίνος, Καλιαμπάκας, Μάμαλος, Κατσούλης (87’ Μπράχο).

“Διπλό” στη Γλυφάδα η Επισκοπή

Η Επισκοπή συνέχισε τη νικηφόρα πορεία των τελευταίων εβδομάδων, αλλά ακόμα απέχει αρκετούς βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού, που επέστρεψε ως αντίπαλος, νίκησε στη Γλυφάδα με σκορ 2-1. Στο 31’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ασύλληπτο σουτ ο Λένγκα πέτυχε το 0-1, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 42’ με τον Γεωργακόπουλο.

Τη νίκη στην Επισκοπή χάρισε στο 78’ ο Ιβάνοφ με κεφαλιά, μετά από πάσα με τον ίδιο τρόπο του Νίκου, σε σέντρα του Γούλα.

Γλυφάδα: Ζιόνγκας, Κατσίβελας, Σινάνι, Παϊκόπουλος (62′ λ. τρ. Γκούμας), Βαρδακώστας, Κόντης, Φερεντίνος (62′ Ντούνης), Καλογιάννης, Λαμπρογεώργος, Γεωργακόπουλος, Κόκκαλης (80′ Φιόρι). 

Επισκοπή: Γεωργίου, Γεωργιάδης, Νίκου, Λένγκα, Παπαδήμας, Μπάτζεφ, Γούλας (90’ Πάτας), Ιβανόφ, Σίσκοφ, Ντινιωτάκης (60’ Κωτάτης), Χαλκιαδάκης (60’ Μπάτσι).

Φωτ. Μάνος Ντινιωτάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook