Τα εύσημα στον Παράσχο για την ομάδα που έχει δημιουργήσει φέτος, την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή, απένειμε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα πλούσιο παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα και θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο (Παράσχο), έχει κάνει πολύ καλή ομάδα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις όμως είχαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα σήμερα. Είχαμε επίσης ένα καλό σχεδιασμό και ειδικά στο β’ ημίχρονο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το αν ήταν εντολή του να μένει ο Παναιτωλικός πίσω: «Όχι, αλλάξαμε 2-3 σχεδιασμούς».

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Εχω εξηγήσει ήδη. Είχαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα σήμερα. Ναι μεν η ομάδα του Παράσχου έχει δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά τις απέκρουσε ο τερματοφύλακες, έξω δεν πήγε καμία και αυτό σημαίνει ικανότητα. Γι’ αυτό και το τόνισα. Ενας καλός τερματοφύλακας και μια καλή ομάδα. Και βέβαια στο β’ ημίχρονο κυνηγήσαμε. Βγήκαμε και με τον Ρουσκουγιέδα, βγήκαμε και με τον Κέσιο να κάνουμε φάσεις, με 10 παίκτες. Αρχίζουμε και συνηθίζουμε με 10 παίκτες, γιατί οι κάρτες οι δικές μας ήταν… μπασκετικές! Συνέχεια μένουμε με 10 παίκτες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook