Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει νέο σεμινάριο για την εκμάθηση και πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών,  το οποίο απευθύνεται σε όποιον θέλει ν’ αποκτήσει σχετικές γνώσεις σε πέντε διαφορετικές ενότητες, αλλά και να πιστοποιηθεί στις ενότητες αυτές.

Αρχικός στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν στις πέντε αυτές ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, για ν’ αποκτήσουν δεξιότητες απαραίτητες για την καθημερινότητά τους και για να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας. Επίσης, να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης, οι οποίες θα διεξαχθούν σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Ενότητες Σεμιναρίου:

  • Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή περιβάλλον windows
  • Χρήση internet και outlook
  • Word
  • Excel
  • PowerPoint

Το κόστος του προγράμματος: είναι 185€  ανά συμμετοχή για το σεμινάριο και  65€  το κόστος εξετάσεων, επανεξέτασης και πιστοποίησης σε όλες τις ενότητες συνολικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το πρωινό ή το απογευματινό τμήμα ως εξής:

ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ:  Από 29/02 έως 30/03 κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και  Πέμπτη 09.00-12.15 συνολικής διάρκειας 72 ωρών. 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ: Από 01/03 έως τις 07/04 κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Ώρες 17.00 - 22.00 συνολικής διάρκειας 70 ωρών. 

Εισηγητές:  

 Νικόλαος Κούνουπας, σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Γιάννης Λιναρδάκης: Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Κρήτης εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software, επίσης έχει ασχοληθεί με το e-promotion  και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730. Υπεύθυνος κ. Κυριάκος Λεονταράκης  email: [email protected] και [email protected] από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.