Σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Κισαμικός, που ήρθε σε συμφωνία με τον Ηλία Ξεκουκουλωτάκη και θα εντάξει στο δυναμικό του το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο 20χρονος ακρραίος μεσοαμυντικός είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Μινώταυρο και είχε δώσει τον λόγο του ουσιαστικά στον προπονητή Βασίλη Παπαδάκη, χωρίς ωστόσο να υπήρχε συμφωνία με την διοίκηση του Μινωταύρου. Έτσι με προσωπικές ενέργειες του προέδρου του Κισαμικού, Αντώνη Ροκάκη, ο παίκτης κατέληξε στον σύλλογο του Καστελίου.

Ο Ξεκουκουλωτάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Νέων Χανίων και ήταν από τα ταλέντα που ξεχώρισαν γρήγορα μαζί με τον Βασίλη Σκούρτη.
Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Μινώταυρο, από εκεί πήγε στον ΑΟΧ όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο Περιφερειακό το 2009-10, για να καταλήξει πέρσι στον ΠΑΟ Ρουφ.

Οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών και δη νεαρών θα συνεχιστούν, μιας και υπάρχουν ήδη συμφωνίες με αρκετούς από το Τοπικό Χανίων. Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να ανακοινωθούν και επίσημα.

Έφτασε στα Χανιά ο Γκούμπλιας

Στο μεταξύ ο νέος προπονητής του Κισαμικού, Βασίλης Γκούμπλιας, βρίσκεται ήδη στα Χανιά και ετοιμάζει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Τρικαλινός προπονητής επιστρέφει στο Καστέλι έπειτα από 16 χρόνια όταν και ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας πανηγυρίζοντας μάλιστα και το πρώτο της πρωτάθλημα το 1994 και την άνοδο στην Δ’ Εθνική. Κάτι που θέλει να επαναλάβει και σαν προπονητής.
Αυτή την εβδομάδα ο τεχνικός της κισαμίτικης ομάδας σε οικογενειακά διπλά που θα γίνουν θα «τσεκάρει» νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Παίδων του Κισαμικού για να αποφασίσει ποιους θα προωθήσει στην μεγάλη ομάδα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook