Τώρα η Vodafone με το Mobile Broadband δίνει στους συνδρομητές της τον απόλυτο έλεγχο κόστους της χρήσης του Internet στο laptop ή το tablet τους!

Με την νέα υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Κόστους, νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband, μπορούν να σερφάρουν ελεύθερα στο internet χωρίς να ανησυχούν για το κόστος, καθώς:

• Ενημερώνονται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο με SMS όταν φτάσουν στο 80% του όγκου δεδομένων ή του χρόνου σύνδεσης που τους απομένει.

• Όταν φτάνουν στο 100% του προγράμματος τους, η χρήση τους σταματάει για να επιλέξουν εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να σερφάρουν ή όχι.

• Όσο είναι συνδεδεμένοι με την υπηρεσία, οι χρήστες Mobile Broadband μπορούν κάθε στιγμή να ελέγχουν το υπόλοιπο της χρήσης τους, μέσω της νέας ιστοσελίδας www.vodafone.gr/myvmb που τους επιτρέπει τη διαχείριση της σύνδεσής τους.

Μετά την εξάντληση της ενσωματωμένης χρήσης του προγράμματός τους, οι συνδρομητές Vodafone Mobile Broadband μπορούν να επιλέγουν να συνεχίσουν το σερφάρισμα αγοράζοντας επιπρόσθετα οικονομικά πακέτα χρήσης, διάρκειας 30 ημερών.

Οι επιλογές για τα προγράμματα χρήσης είναι:
• 500ΜΒ ή 5 ώρες με χρέωση 10€
• 200ΜΒ ή 2 ώρες με χρέωση 5€, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο τέλος Ιουλίου

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την αγορά περισσότερων του ενός πακέτων ανανέωσης, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να καταναλώσουν έως και 30 ημέρες από την ημέρα αγοράς. Η αγορά των επιπρόσθετων πακέτων ανανέωσης γίνεται άμεσα και απλά, είτε μέσω της δυναμικής ιστοσελίδας διαχείρισης www.vodafone.gr/myvmb, είτε μέσω SMS στο 1223 που μπορεί να αποστείλει ο χρήστης από την ειδική εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband.

Η υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband είναι ιδανική για τους χρήστες Internet που επιθυμούν να έχουν τη σύνδεση μαζί τους στο laptop ή στο tablet και εκτός σπιτιού, χωρίς το φόβο των ανεπιθύμητων χρεώσεων και με οικονομικές προτάσεις προγραμμάτων που ξεκινούν από 10€/μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/newvmb

H Vodafone είναι κοντά στους συνδρομητές της κάθε φορά που τη χρειάζονται!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook