Ο Δημήτρης Κοκονάκης εδώ και μερικές ημέρες έχει γίνει κάτοικος Ρεθύμνου για λογαριασμό της Επισκοπής, η οποία ανακοίνωσε την Τρίτη και επίσημα την απόκτησή του.

Ο Κοκονάκης, που για σύντομο χρονικό διάστημα άνηκε στον Άρη Βουκολιών, μετά την πολυετή παρουσία του στις ομάδες υποδομής της ΠΑΕ Πλατανιάς, ήταν μάλιστα και στην αποστολή στο εκτός έδρας ματς με τη Γλυφάδα.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

Ο Δημήτρης Κοκονάκης είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής τον οποίο έφερε στις τάξεις της η ομάδα μας.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής αποτελεί τη μεταγραφή η οποία θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Επισκοπής μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Κοκονάκη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει γεννηθεί στις 22/5/96, έχει ύψος 1.90 και ζυγίζει 80κ..

Ο Δημήτρης Κοκονάκης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις μικρές κατηγορίες (υποδομές) στον Πλατανιά Χανίων, πέρασε από τις ομάδες Κ17 και Κ20 και το περασμένο εξάμηνο πήρε μεταγραφή στον Άρη Βουκολιών.

Δ. Κοκονάκης: «Να κερδίσουμε όλοι μαζί την παραμονή της ομάδας»

Ο Δημήτρης Κοκονάκης στις δηλώσεις του αμέσως μετά τις υπογραφές, δήλωσε: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στην Επισκοπή. Θεωρώ ότι η μεταγραφή μου αυτή αποτελεί ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και εγώ μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια προκειμένου να κερδίσουμε όλοι μαζί την παραμονή της Επισκοπής στην κατηγορία».