Ένα δημόσιο “ευχαριστώ” προς το προσωπικό της πυροσβεστική υπηρεσίας στο νησί, στους φορείς αλλά και στους πολίτες, απευθύνει με μήνυμά του ο απερχόμενος Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Κρήτης, Στέφανος Πιερρακάκης.

Όπως αναφέρεισ το μήνυμά του:

“Δημόσιες αρχές του τόπου και κοινωνικοί φορείς, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Πυροσβέστες, Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης, Εποχιακοί Πυροσβέστες, Πολιτικοί Υπάλληλοι, Εθελοντές Πυροσβέστες, φίλοι πολίτες.

Με αφορμή τη μετάθεσή μου στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ως Διευθυντής αυτής και την αποχώρησή μου από την Περιφέρεια Κρήτης, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την άψογη και καρποφόρα συνεργασία μας.

Μετά από ένα χρόνο στην Περιφέρεια Κρήτης “φεύγω γεμάτος” όμορφες εικόνες και εμπειρίες ζωής από την φιλοξενία και την ιδιαιτερότητα υατού του όμορφου τόπου, ευχαριστημένος που κατάφερα με τη βοήθειά σας να κρατήσουμε την Κρήτη ασφαλή και έχοντας κάνει πολλούς και καλούς νέους φίλους.

Στον νεοπροαχθέντα Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης, Αρχιπύραρχο, Μαραγκάκη Ιωάννη, εύχομαι ό,τι καλύτερο και να συνεχίσει αυτή την καλή συνεργασία.

Σας εύχομαι από καρδίας υγεία, ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook