Με μια ιδιαίτερη προσφορά, το Crete Golf Club στη Χερσόνησο δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας 5 έως 16 ετών, να γνωρίζουν το Ολυμπιακό 
άθλημα του γκολφ και να γίνουν μέλη της Ακαδημίας Γκολφ.

Ειδικότερα, η Aegean Golf Academy παρέχει δοκιμαστικά ένα μήνα δωρεάν μαθήματα στα παιδιά δίνοντάς τους τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν τη γοητεία του αθλήματος μέσα από προπονήσεις αλλά και τουρνουά με έπαθλο για τα μέλη της. 

Βασικός στόχος της ενέργειας, είναι επίσης το να γνωρίζουν οι μικροί αθλητές τις διαχρονικές αξίες της ευγενούς άμιλλας, να έρθουν πιο κοντά και να αγαπήσουν τη φύση, καθώς και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στο μοναδικό περιβάλλον του Crete Golf Club.

Στην Aegean Golf Academy λειτουργούν παιδικά τμήματα, τμήματα αρχάριων ενηλίκων, αλλά και προχωρημένων που επιθυμούν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους. Οι προπονητικές εγκαταστάσεις είναι πλήρως ανακαινισμένες και εναρμονισμένες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού παίχτη του γκολφ. Τα μαθήματα έχουν αναλάβει δύο πιστοποιημένοι (PGA) προπονητές του γκολφ, οι Henrik Engdahl και Χρήστος Νικόπουλος, που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να βοηθήσουν τον παίκτη να βελτιωθεί. Παρακάτω ακολουθεί μια μικρή παρουσίαση των προπονητών του γκολφ:

Henrik Engdahl
Είναι επικεφαλής επαγγελματίας παίκτης στα Κρητικά Γκολφ από το 2011 και μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών του Γκολφ (PGA) σε Ελλάδα και Σουηδία. Έλαβε μέρος στο Τουρνουά Challenge στη Σουηδία επί δύο συναπτά έτη, από το 1993 έως το 1995, και φοίτησε σε PGA σχολή το 1997. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα τουρνουά και Pro-Am σε όλο τον κόσμο, με αρκετές νίκες.

Χρήστος Νικόπουλος
Είναι επαγγελματίας προπονητής στα Κρητικά Γκολφ από το 2014 και μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών του Γκολφ (PGA) σε Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία. Παίκτης της Εθνικής Ομάδας Γκολφ επί 11 συναπτά έτη, φοίτησε σε PGA σχολή της Ευρώπης, στο πλαίσιο του προγράμματος IPE, και είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας PGA του γκολφ.