Εικόνες ντροπής μέσα από τις τουαλέττες του Αεροδρομίου Χανίων ικανές να δυσφημίσουν τον Αερολιμένα που τα τελευταία χρόνια καταγράφει διαρκώς αύξηση στην αφίξεις επισκεπτών, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook  ο εμπορικός διευθυντής της Tui Ελλάς στην Κρήτη, Μανώλης Μαρινάκης.

Η κατάσταση στις τουαλέτες είναι απαράδεκτη για ένα Διεθνές Αεροδρόμιο όπως αυτό του Αερολιμένα “Ι.Δασκαλογιάννης” που εδρεύει σε ένα νομό που εν πολλοίς στηρίζεται στον τουρισμό για την οικονομική του ανάπτυξη.

“Φανταστείτε την άποψη των Ευρωπαίων επισκεπτών στην θέα των σπασμένων καλαθάκιων με τα χρησιμοποιημενα χαρτιά υγείας”, αναφέρει ο κ. Μαρινάκης συμπληρώνοντας με καυστικό ύψος

“Με ιδιωτική διοίκηση απλά θα είχαν στείλει την καθαρίστρια να ξεκολησει τα αυτοκόλλητα απο τις πόρτες και τους τοίχους (δεν κοστιζει), με λίγη χλωρίνη οι μαύροι λεκέδες απο τα μαρμαρα θα είχαν εξαφανιστεί ( δεν κοστιζει), με λιγο οινόπνευμα θα είχαν σβηστεί τα γράμματα απο τα πλακακια (δεν κοστιζει), θα αντάλλαζε τα καλαθάκια των υπαλλήλων με αυτά των επισκεπτών για να μην εκτίθεται το αεροδρόμιο, ο νόμος, το κράτος και το έθνος μας. Θα μπορούσε να είχε ζητήσει χορηγία απο ενα σύλλογο, ενα σουπερμάρκετ, ενα ίδιωτη… η το σύλλογο ξενοδόχων που απλόχερα θα είχε πραγματοποιήσει τη χορηγία του δυσβάστακτου κόστους των 4 βουρτσάκιων και 4 καλαθακιων με ΚΑΠΑΚΙ, παλι δίχως κόστος” 

Δείτε τις φωτογραφίες, ελπίζοντας ότι οι εικόνες θα φτάσουν και στα γραφεία της διοίκησης του Αερολιμένα.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook