Με τρεις σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε ο όμιλος ΟΤΕ στο πλαίσιο της 13ης τελετής απονομής για τα βραβεία «Χρήμα – Γεώργιος Ουζούνης». 

Ο Όμιλος ΟΤΕ απέσπασε το 1ο Βραβείο Υψηλών Επιδόσεων και το 1ο Βραβείο Επενδυτικών Σχέσεων, για τις υψηλές επιδόσεις του στον τομέα της επενδυτικής στρατηγικής, ενώ κέρδισε και το 2ο Βραβείο στην κατηγορία Καλύτερης Εταιρείας για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και την επένδυσή του στην καινοτομία, την εξέλιξη των τεχνολογικών υποδομών και την ανάπτυξη της χώρας.   

Ο Ευρίκος Σαρσέντης, Διευθυντής Εξαγορών, Συγχωνεύσεων και Επενδυτικών Σχέσεων Ομίλου ΟΤΕ, ο οποίος παρέλαβε τα βραβεία εκ μέρους του Ομίλου, δήλωσε: «O μετασχηματισμός του ΟΤΕ σε μία σύγχρονη, ανταγωνιστική και πελατοκεντρική εταιρεία έχει πλέον καταγραφεί στη συνείδηση όλων. Διακρίσεις σαν τις σημερινές μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να αναπτύσσουμε δίκτυα που καθιστούν δυνατή την ψηφιακή ανάπτυξη συμβάλλοντας καθοριστικά στη βιώσιμη επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας».

Τα βραβεία «ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης», που πραγματοποιήθηκαν για 13η συνεχόμενη χρονιά, επιβραβεύουν τις εταιρείες που με τις δράσεις τους σε διάφορους τομείς συμβάλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και στην ελληνική οικονομία γενικότερα, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook