Η ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα που εκπροσωπεί τα Χανιά στη Γ’ Εθνική έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο στηρίζοντας φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση του “Ορίζοντα”.

Το Δελτίο Τύπου του Κύδωνα αναφέρει τα εξής:

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο φανέρωσε για ακόμα μία φορά, η ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων. Παίκτες, τεχνική ηγεσία και μέλη της Επιτροπής Διοίκησης έδωσαν το “παρών” σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε γνωστό γυμναστήριο των Χανίων, το Σάββατο (27/2) το βράδυ στο κέντρο Senso στα Χανιά. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στον Σύλλογο Εθελοντικής προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”, που δραστηριοποιείται από το 2004, με σκοπό την στήριξη ατόμων που πάσχουν από καρκίνο.

Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Σπύρος Αδοντάκης, πατέρας του Αντιδημάρχου Χανίων και αρχηγού της ομάδας μας, Μανώλη Αδοντάκη. Εκ μέρους της διοίκησης, το “παρών” έδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ, Μιχάλης Ξυλάκης, ενώ εκεί ήταν οι προπονητές Κώστας Σδράκας και Ηλίας Κατσιάνος.

Η παρουσία της ομάδας μας σε αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση αποδείχθηκε γούρικη, αφού την επόμενη ημέρα ο Κύδωνας Χανίων επικράτησε του Πανναξιακού για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook