Σκληρή απάντηση απέναντι στη κριτική που άσκησε ο εμπορικός διευθυντής της Tui Ελλάς στην Κρήτη, Μανώλης Μαρινάκης, για την κατάσταση των αποχωρητηρίων στο αεροδρόμιο Χανίων (φωτο), δίνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κρατικού Αερολιμένα Χανίων “Δασκαλογιάννης”

Ακολουθεί η απάντηση του συλλόγου:

“Με αφορμή τις, για μια ακόμη φορά προκλητικές δηλώσεις, του κ. Μαρινάκη Μανόλη (TUI), έχουμε να παρατηρήσουμε:

Το αεροδρόμιο Χανίων ευρίσκεται στην 5η θέση και αυτό έχει επιτευχθεί με τον δημόσιο χαρακτήρα του.

Ο κ. Μαρινάκης εδώ και χρόνια έχει αναλάβει εργολαβικά να κατηγορεί τους υπαλλήλους του αεροδρομίου και ουδέποτε με συγκεκριμένη καταγγελία για παράλειψη ή πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, αλλά με αοριστολογίες και όλα αυτά για την προσωπική του προβολή.

Διαπιστώνει λοιπόν ο κ. Μαρινάκης πράγματι πρόβλημα στις συγκεκριμένες τουαλέτες και αντί να μιλήσει με την διοίκηση του αερολιμένα και έτσι να βοηθήσει στην αποκατάσταση, φωτογραφίζει και δημοσιεύει, αδιαφορώντας για την δυσφήμιση.

Τι τον ενδιαφέρει;

Η δημοσιότητα και μόνο και να βγάλει όλη την χολή, όλο το δηλητήριο εναντίον των υπαλλήλων, οι οποίοι λειτουργούσαν και λειτουργούν το αεροδρόμιο παρά τις προσπάθειες όλων των κυβερνήσεων να το απαξιώσουν, ώστε να μπορεί ο κάθε Μαρινάκης να κάνει ανέξοδη κριτική.

Το αεροδρόμιο σαν υποδομή κατασκευάστηκε για να εξυπηρετεί  1.300.000 και φτάσαμε με το κακό (κατά τον κ. Μαρινάκη) δημόσιο να εξυπηρετεί 2.800.000 επιβάτες τον χρόνο, οπότε προβλήματα υπήρχαν πάντα και θα υπάρχουν ακόμα περισσότερα τώρα που το αεροδρόμιο είναι εργοτάξιο στην κυριολεξία.

Υπενθυμίζουμε δε στον υπέρμαχο της ιδιωτικοποίησης, ότι η καθαριότητα του αεροδρομίου έχει ανατεθεί σε ΙΔΙΩΤΗ.

Όσον αφορά την γνώμη του για την διοίκηση του αερολιμένα από τον Ξηρουχάκη  για εμάς αποτελεί παρελθόν που δεν επιθυμούμε να θυμόμαστε.

Εμείς θα  συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όπως  μέχρι σήμερα αδιαφορώντας για τα όποια πικρόχολα σχόλια των ολίγων.

Ζητάμε την κατανόηση των επιβατών και χρηστών και θέλουμε την βοήθειά τους ώστε να επιλύουμε όσα προβλήματα διαπιστώνονται”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook