Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν εργασίες για την αποκατάσταση του κτιρίου το οποίο προοριζόταν για δημοτική επιχείρηση και δυστυχώς αφέθηκε στην εγκατάλειψη και μετατράπηκε σε “στάνη” απαντά ο δήμος Χανίων μετά τα σχετικά δημοσιεύματα.

Η απάντηση του δήμου Χανίων:
 
“Η δημοτική αρχή των Χανίων, ακολουθώντας τον στρατηγικό της σχεδιασμό για ανάδειξη των περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, με σεβασμό τόσο στην ιστορία τους όσο και στο φυσικό τους περιβάλλον, έχει θέσει στις προτεραιότητές της την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της Δ.Ε. Κεραμειών και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην περιοχή. 

Σε καμία περίπτωση η δημοτική αρχή δεν έχει αφήσει έξω από τον σχεδιασμό της  το Δημοτικό Κτήριο στο Ψυχρό Πηγάδι. Θα γνωρίζετε άλλωστε, ότι οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, τις οποίες διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων το 2015, είχαν ως βάση το Ψυχρό Πηγάδι.

Στις άμεσες προτεραιότητές μας είναι η αποκατάσταση και η αξιοποίηση του κτηρίου, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει διαβούλευση και με την τοπική κοινωνία για τις πιθανές χρήσεις του. Πιστεύουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες – εργασίες και το κτήριο θα είναι και πάλι έτοιμο για χρήση.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook