Μετά την μετάβαση αεροπορικώς της αποστολής στην Αθήνα, μετά απο αίτημα του Νίκου Νιόπλια, οι άνθρωποι του ΟΦΗ (ξανά μετά απο αντίστοιχο αίτημα του προπονητή της ομάδας) έκλεισαν συμφωνία με το ξενοδοχείο GALAXY ώστε να γευματίζει σε αυτό το ποδοσφαιρικό τμήμα, πριν απο τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. 

Η συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ ο Δημήτρης Αποστολάκης με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου GALAXY Γιάννη Οικονόμου. Ο τελευταίος αποδέχθηκε με χαρά να φιλοξενεί δωρεάν την αποστολή του ΟΦΗ, γεγονός που επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, την διαχρονική στήριξη της οικογένειας Οικονόμου και του GALAXY στον ΟΦΗ, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ κατά το παρελθόν, αλλά και γενικότερα στο σύλλογο.

«Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε στο ξενοδοχείο μας τον ΟΦΗ. Είναι μια συμφωνία δωρεά από εμάς προς την ομάδα, για να βοηθήσουμε και εμείς με τις δυνάμεις μας ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει» ανέφερε για τη συμφωνία ο ιδιοκτήτης του GALAXY Γιάννης Οικονόμου.

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί την οικογένεια Οικονόμου και το GALAXY για την διαχρονική στήριξη της προς τον ΟΦΗ.