Ο Σταμάτης Σαπαλίδης, που άνοιξε… λογαριασμό με τον Κισσαμικό κόντρα στη Ζάκυνθο, πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της Πέμπτης και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ντέρμπι με τον ΑΟΧ.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Τσερκέζος και Θωμάς Βλάχος, που φαντάζει δύσκολο να είναι στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου τη Δευτέρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης υπήρξε και… φαγοπότι στο Καστέλι, για το οποίο φρόντισαν οι… τυχεροί της κοπής της πίτας, Μάντζης, Τζημογιάννης, Σελινιωτάκης.

Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Το απόγευμα της Πέμπτης, με την προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Α.Ο. Χανιά.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος συμμετείχε ο Σαπαλίδης, που εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα τεθεί στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου για το ματς της Δευτέρας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσερκέζος και Βλάχος.

Μετά το τέλος της προπόνησης μέσα σε ευχάριστο κλίμα ακολούθησε φαγοπότι στο γήπεδο, με πρωτοβουλία των Μάντζη, Τζημογιάννη και Σελινιωτάκη, που ήταν οι τυχεροί της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κισσαμικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook