Ο Α.ΣΑ Αναγέννηση διοργανώνει στις 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00 φιλανθρωπικό αγώνα με τη συμμετοχή των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών με σύνθημα ‘’συμπαίκτες στη ζωή’’.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση ‘’Δικαίωμα στη ζωή’’.

Η αποστολή των βετεράνων καλαθοσφαιριστών θα είναι στo Aρκαλοχώρι το μεσημέρι της  Πέμπτης 3/3/2016. Μέχρι τώρα έχουν συμφωνήσει και θα παρευρεθούν στην εκδήλωση ο coach Ιωάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος των Βετεράνων Κωνσταντινίδης Χρήστος και οι Άγγελος Κορωνιός, Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, Λευτέρης Κακιούσης, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Λάππας και ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος.

Την προσπάθεια αυτή βοηθούν η Περιφέρεια Κρήτης, ο δήμος Μινώα Πεδιάδας, ο Δ.Ο.Π.ΑΠ. Πολύτιμη στήριξη προσφέρουν η τοπική ένωση Ε.ΚΑ.Σ.Κ., ο Πολιτιστικός σύλλογος Αρκαλοχωρίου, ο Πολιτιστικός σύλλογος Θραψανού και ο αθλητικός σύλλογος ΑΘΛΗΣΥ.

Τέλος μεγάλος αριθμός εθελοντών και πλήθος χορηγών έχουν συμβάλλει μέχρι τώρα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκδήλωσης.

Για το Ηράκλειο έχουν οριστεί σημεία προπώλησης 4 supermarket του ομίλου ‘’Χαλκιαδάκης Α.Ε’’.