Να λήξει το καθεστώς των παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων ζήτησε το Σωματείο Αποκλειστικών Νοσοκόμων Ν. Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος», σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΔΥΠΕ Κρήτης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε ότι το θέμα των παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων είναι μείζονος σημασίας και αποτελεί υγειονομική βόμβα τόσο για τους ασθενείς, όσο και για όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους. 

Σε ανακοίνωσή μετά το πέρας της συνάντησης σημειώνουν:

Το Σωματείο Αποκλειστικών Νοσοκόμων Ν. Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος» δια των αντιπροσώπων του, πρόεδρου Φτενού Ελένης και Γεν. Γραμματέας Αλιφιεράκη Νεκταρίας και από το Δ.Σ. του Εργατ/κού Κέντρο Χανίων, ο πρόεδρος Μανωλικάκης Ιωάννης και η Γεν. Γραμματέας Τζοτζολάκη Όλγα, την Πέμπτη 25-2, είχαν συνάντηση με την διοίκηση του ΔΥΠΕ Κρήτης για το θέμα των παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων όπου αλλοδαπές κατά κύριο λόγο εργάζονται στο Γ. Νοσοκομείο Χανίων χωρίς καν να πληρούν τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις για την συγκεκριμένη εργασία (άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και βιβλιάριο υγείας), αποτελούν απειλή για την υγεία των ασθενών με το ενδεχόμενο μετάδοσης ακόμη και επικίνδυνων νοσημάτων να είναι ορατό περισσότερο από πότε.

Το θέμα των παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων είναι μείζονος σημασίας και αποτελεί υγειονομική βόμβα τόσο για τους ασθενείς, όσο και για όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους. 

Επίσης και το ίδιο το κράτος εξαπατάται,  καθώς είναι ανασφάλιστες.

Στην παραπάνω συνάντηση τονίστηκε ότι τόσο το ΕΚΧ όσο και το Σωματείο Αποκλειστικών Νοσοκόμων Ν. Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος» έχουν αναφέρει το θέμα επανειλημμένες φορές στην Διοίκηση του Νοσοκομείου, αλλά δυστυχώς δεν έχει δοθεί ακόμα καμία απολύτως λύση.

Ζητάμε αυτό το παράνομο καθεστώς να λήξει εδώ και τώρα!!!!!!!!!