Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο νησί, έθεσαν σε ετοιμότητα την εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ.

Ο Συντονιστής της E. Ο.Π.Π και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ενημερώνει ότι:

Το θέμα της πυρανίχνευσης και πυροπροστασίας αφορά όλους μας, αφορά τον τόπο στον οποίο ζούμε, αφορά τον αέρα που αναπνέμε ,αφορά το φυσικό περιβάλλον, αφορά τις καλλιέργειες των συνανθρώπων μας, αφορά την οικονομία μας,αφορά την ανάγκη μας, να ζήσουμε σαυτό τον πλανήτη. Και συνεχίζει...ο καθένας από μας ας αναλογιστεί την ευθύνη του, καίγοντας ένα δέντρο,καίμε μια πηγή οξυγόνου, καίμε το μέλλον τόσο το δικό μας.μα προπάντων των παιδιών μας.
Σήμερα η οικονομία της Χώρα μας, δεν της επιτρέπει να διαθέτει τους επαγγελματίες πυρόσβεσης που θα ήθελε να έχει στο δυναμικό της. Η προσπάθεια ,θα πρέπει να δοθεί από μας την κοινωνία ,με τις εκπαιδευμένες ομάδες εθελοντών, ώστε σε μια κρίση να φανούμε ωφέλιμοι, βοηθώντας την πολιτεία να αντεπεξέλθει στο ρόλο της, που είναι η σωτηρία των πολιτών και των περιουσιών αυτών από την λαίλαπα των πυρκαγιών.
Γιαυτό ως Συντονιστής της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, διαθέτω μεγάλο χρόνο στην προετοιμασία των μελών της Ομάδας, ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη, να παρέμβει εφαρμόζοντας το καθήκον της , το καθήκον του κάθε ΄Ελληνα πολίτη, ιδιαίτερα στις μέρες μας,που όλα δυσκολεύουν την πατρίδα μας.-

Ο Συντονιστής της E. Ο.Π.Π. και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ
Γιώργος Παπαλάς