Θέματα που αφορούν στην ασφάλεια του νησιού και στην οδική ασφάλεια συζητήθηκαν στην σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του νέου γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης υποστράτηγου Ανδρέα Δασκαλάκη. 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης στη συνάντηση τους στη Περιφέρεια επεσήμαναν την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Αυτοδιοίκησης και Αστυνομίας με κυρίαρχο στόχο την ασφάλεια των πολιτών.  

 «Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης συζητήσαμε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια, στην αποτελεσματική αστυνόμευση. Υπάρχει άριστη συνεργασία ανάμεσα στη Περιφέρεια και στην Αστυνομία ωστόσο διεκδικούμε να ενισχυθεί το προσωπικό  του Σώματος στο νησί γιατί αναλογικά με τον πληθυσμό το προσωπικό είναι μειωμένο» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης  και πρόσθεσε:  «Επίσης επιδιώκουμε την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής της Αστυνομίας και προς την κατεύθυνση αυτή η Περιφέρεια Κρήτης θα βοηθήσει με τη νέα Προγραμματική Περίοδο. Μεγάλο «κεφάλαιο» για εμάς, αποτελεί ακόμη ο τομέας της  οδικής ασφάλειας και σε αυτό συμφώνησε και ο κ. Δασκαλάκης». 

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Ανδρέας Δασκαλάκης ανέφερε: «Η στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζετε. Σήμερα με τον Περιφερειάρχη συζητήσαμε το πλαίσιο της συνεργασίας,  τα προβλήματα της Κρήτης τα γνωρίζω, συνεχίζουμε την υλοποίηση του σχεδιασμού, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην οδική ασφάλεια». 

Αμέσως μετά ο κ. Δασκαλάκης επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook