Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις κατοίκων σε μία από τις μεγαλύτερες συνοικίες της περιοχής του Μασταμπά στο Ηράκλειο επί της οδού Ιερολοχιτών.

Ο λόγος; Ένας χώρος το μεγαλύτερο μέρος του οποίου ανήκει στην δικαιοδοσία του Δήμου Ηρακλείου έχει γίνει στέκι τοξικομανών και παιδιά κάθε ηλικίας αναγκάζονται να περπατούν καθημερινά ανάμεσα σε χρησιμοποιημένες σύριγγες!

Το θέμα το είχε αναδείξει και στο παρελθόν το flashnews.gr και παρά τις διαστάσεις που είχε πάρει κανένας από την δημοτική αρχή δεν ευαισθητοποιήθηκε να απομακρυνθούν τα σύνεργα του λευκού θανάτου και να καθαριστεί ένας χώρος που παίζουν καθημερινά μαθητές δημοτικού το σχολείο των οποίων απέχει λίγα μέτρα από το σημείο. 

Οι κάτοικοι αναγκάζονται και απομακρύνουν οι ίδιοι ( φώτο ) τις διάσπαρτες χρησιμοποιημένες σύριγγες και ζητούν από την Λότζια να μπει ένα τέλος στο σκηνικό παρακμής σε μία από τις μεγαλύτερες συνοικίες του Ηρακλείου.

Τακτικός καθαρισμός και επαρκής φωτισμός ίσως αποτελέσουν και την λύση του προβλήματος. Αυτό που αναζητείται είναι τα αντανακλαστικά (;) της δημοτικής αρχής.

Θα αναλάβουν άραγε τις ευθύνες που τους αναλογούν όσοι είναι αρμόδιοι για τον καθορισμό του χώρου στην περίπτωση που τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα κάποιου ανήλικου μαθητή; Υπεύθυνος είναι και αυτός που γνωρίζει το θέμα (εντός Λότζια) και δεν έχει πράξει μέχρι και σήμερα το αυτονόητο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook