Εξιχνιάστηκαν, σήμερα  στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, έξι υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, στις οποίες εμπλέκονται όπως διαπιστώθηκε οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν μετά από κλοπή σε βάρος 55χρονου.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι οι δύο νεαροί βρίσκονται πίσω από 6 ακόμα υποθέσεις κλοπών σε σπίτια του Ηρακλείου. Έτσι η δικογραφία σε βάρος τους “βάρυνε” και μαζί με την υπόθεση κλοπής σε βάρος 55χρονου, η οποία στάθηκε αφορμή για την αποκάλυψη της δράσης τους, θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη για 6 διακεκριμένες υποθέσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου,  από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 19 και 27 ετών για κλοπή, σε οικία ιδιοκτησίας 55χρονο.

Από την συνεχιζόμενη  αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο νεαροί  κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2015 έως και την 25.02.2016  είχαν προβεί στην διάπραξη επιπλέον έξι (6) κλοπών σε σπίτια.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τη μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 19χρονος  μαζί με τον 27χρονο, αφαίρεσαν από οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet) η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 4.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook