Μπορεί μια διασκευή σε ένα παραδοσιακό τραγούδι, το οποίο έχεις ακούσει ήδη εκατοντάδες φορές από τόσους άλλους ερμηνευτές, να σου προσφέρει κάτι καινούργιο; Ίσως οι 87,000 προβολές μέσα σε δέκα μέρες να είναι η απάντηση."

Η Μαρίνα Σάττι είναι μια νεαρή μουσικός και τραγουδίστρια που μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο youtube διασκευάζοντας το παραδοσιακό τραγούδι "Θα σπάσω κούπες" και μέσα σε 10 μέρες έχει φτάσει κιόλας τις 87,000 προβολές ενώ ήδη τα μεγαλύτερα Αθηναικά ραδιόφωνα (pepper, cosmos, Μέντα) παίζουν το τραγούδι 5 φορές τη μέρα!

Η ενορχήστρωση και παραγωγή είναι της Μαρίνας Σάττι, η μίξη ήχου και το mastering του Μάριου Λαζ Ιωαννίδη @ MusicRoom Studio, ενώ η σκηνοθεσία και το μοντάζ της Ευτυχίας Ιωσηφίδου.

Μαζί με τη Μαρίνα στο βίντεο τραγουδούν οι Δάφνη Δαυίδ, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Οδυσσέας Ιωάννου Κωνσταντίνου, Θάνος Λέκκας, Άρης Πλασκασοβίτης και Βιργινία Φραγκούλατζη, ενώ μουσική παίζουν οι Αλέξανδρος Φραγκούλατζης (ξυλόφωνο), Στέλιος Φραγκούς (μπάσο) και Χάρης Παρασκευάς (τύμπανα).

Ρόλο ενδυματολόγου είχε ο Δήμος Κλιμενώφ, ενώ το hair-styling επιμελείται η Ιουλία Συγριμή.

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο στα iTunes/ Spotify/Amazon και στο bandcamp.com

Απολαύστε το