Ο πιο σημαντικός παίκτης του ΟΦΗ τη χρονιά που πέρασε και πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Αλέξης Μπάρδας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια με πόντους φορώντας τη φανέλα της κρητικής ομάδας.

Ο «μπομπέρ» του ΟΦΗ είχε συμφωνήσει βέβαια εδώ και καιρό για την παραμονή του και τη νέα χρονιά στο σωματείο αλλά σήμερα ήρθε και το επίσημο του πράγματος με την ανακοίνωση από την επιτροπή μπάσκετ της ομάδας.

«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Α.Μπάρδα. Η παραμονή του παίκτη στην ομάδα μας ήταν κοινή επιθυμία, τόσο του ίδιου, όσο και του προπονητή και της διοίκησης. Ο Α.Μπάρδας είναι ο αθλητής με τα περισσότερα χρόνια στην ομάδα μας (1999-2002 και 2009-2011) και αποτελεί πλέον το φυσικό ηγέτη της ομάδας μας».

Από την μεριά του ο Αλέξης Μπάρδας, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ :

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον ΟΦΗ, κάτι που τελικά οριστικοποιήθηκε. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή, αλλά και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα προσπαθήσω και του χρόνου, με όλες μου τις δυνάμεις, να βοηθήσω την ομάδα μου, να εκπληρώσει τους στόχους της».