To θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των παικτών που επιθυμεί ο Νίκος Αναστόπουλος να παραμείνουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα με την προοπτική ότι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα θα είναι ένα από τα κεντρικά θέματα που θα συζητηθούν στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης που θα γίνει στις 8 το βράδυ.

Από την λίστα των παικτών που έχουν λήξει τα συμβόλαια τους από τις 30 Ιουνίου έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα οι Φράντς Μπερτίν (θα συνεχίσει στην Αλκή Λάρνακας) , Ανέστης Αγρίτης (υπέγραψε για 2 χρόνια στην Κέρκυρα) και Πιότρ Βλόνταρτσικ.

Κατά συνέπεια απομένουν επτά συνολικά ποδοσφαιριστές που επί της ουσίας βρίσκονται στον αέρα. Αυτό δεν ισχύει όμως για όλους καθώς προτεραιότητα του Νίκου Αναστόπουλου είναι να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά οι Λεωνίδας Καμπάνταης, Χρήστος Μπούρμπος, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Παναγιώτης Ζορμπάς, την ίδια ώρα που οι Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Κώστας Σταυρακάκης είναι προς αποχώρηση και αμφίβολο παραμένει αν θα προταθεί στον Κώστα Κιάσσο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Εάν παραμείνουν οι τέσσερεις παίκτες που θέλει ο Αναστόπουλος αυτοί θα προστεθούν στους 15 επιπλέον ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας και για τους οποίους η άποψη του προπονητή του ΟΦΗ είναι οι περισσότεροι εξ αυτών να μείνουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι : Αριστείδης Γαλανόπουλος, Σαϊμπου Γιακούμπου, Ιβάν Ρούσεφ, Φώτης Παπουλής, Βασίλης Ρόβας, Ερόλ Μπουλούτ, Ματίας Βερόν, Λάζαρος Χαριτωνίδης, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Μηνάς Πίτσος, Μανόλης Ζαχαράκης, Κένταλ Ουκάρ , Γιώργος Γεωργίου και οι τερματοφύλακες Αλέξης Κασμερίδης και Γεννάδιος Ξενοδόχοφ.

Από αυτούς τους παίκτες μπορεί να παραχωρηθούν δανεικοί οι Ζαχαράκης και Ξενοδόχοφ ενώ ο Χαριτωνίδης θα επιστρέψει κοντά στα Χριστούγεννα λόγω της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε.

Φουλ ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση

Οι αποχωρήσεις των Μπερτίν, Αγρίτη, Βλόνταρτσικ , οι σοβαροί τραυματισμοί των Γιακούμπου και Χαριτωνίδη όπως είναι φυσικό αναγκάζουν τον ΟΦΗ ειδικά αν αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα που είναι και το πιθανότερο να ενισχυθεί σημαντικά τόσο στην άμυνα όσο και την επίθεση.

Στόχος του Νίκου Αναστόπουλου είναι για αυτές τις θέσεις να γίνουν 6 με 7 προσθήκες χωρίς να ξεφύγει ο ΟΦΗ από τα στενά οικονομικά δεδομένα που πρέπει να κινηθεί .

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο στόπερ , ενός αριστερού μπάκ, ενός δεξιού και ενός αριστερού χαφ , και δύο κλασικών επιθετικών.
Ίσως να γίνει και μια προσθήκη στη μεσαία γραμμή της ομάδας μετά την φυγή του Κατσικογιάννη.

Όσο για την προετοιμασία όπως έχει προγραμματιστεί θα ξεκινήσει στις 19 με 20 Ιουλίου ευελπιστώντας βέβαια όλοι στον ΟΦΗ μέχρι τότε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και η ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη Σούπερ Λίγκα και όχι για τη Football League.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook