Η υπερπολυτελής γαμήλια τελετή του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό με την Σαρλίν Γουίνστοκ δεν κατάφερε τελικά να διαλύσει τις φήμες που ήθελαν την πριγκίπισσα να έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο, και να έχει ψυχραθεί με το σύζυγό της εξαιτίας φημών που τον θέλουν να έχει άλλο ένα, ίσως και δύο παιδιά εκτός γάμου.

Κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, στη Νότια Αφρική – πατρίδα της 33χρονης πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης- το ζευγάρι φέρεται να έμεινε όχι μόνο σε διαφορετικά ξενοδοχεία, αλλά και σε απόσταση 16 χιλιομέτρων ο ένας από τον άλλο!

Τοπική εφημερίδα ισχυρίστηκε ότι η πριγκίπισσα έμεινε μόνη της σε μία σουίτα πασίγνωστου πολυτελούς θέρετρου,και όχι στην προεδρική σουίτα όπως όλοι πίστευαν ότι θα κάνει το ανδρόγυνο, ενώ ο 53χρονος μονάρχης κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Ντέρμπαν.

Μάλιστα η εφημερίδα δήλωσε ότι κατά την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στον πρόεδρο της χώρας Τζάκομπ Ζούμα «οι δύο τους έφτασαν με το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά αναχώρησαν με διαφορετικά οχήματα» και προσέθεσε ότι «οι φωτογραφίες της Σαρλίν κατά το ταξίδι του μέλιτος έδειχναν μια δυστυχισμένη γυναίκα που χαμογελούσε σπάνια. Η μοναδική φορά που φάνηκε πραγματικά ενθουσιασμένη ήταν όταν την αγκάλιασε ο Αιδεσιμότατος Ντέσμοντ Τούτου.»

Το γεγονός ότι οι νιόπαντροι συντόμευσαν το ταξίδι τους κατά μία εβδομάδα επικαλούμενοι επείγουσες υποθέσεις στο Μονακό, δεν βοήθησε να διαλυθούν οι φήμες ότι ο Αλβέρτος επέστρεψε για να υποβληθεί σε τεστ DNA για να εξακριβωθεί εάν είναι ή όχι ο πατέρας δύο ακόμη παιδιών εκτός γάμου. Παράλληλα έχουν επανέλθει οι φήμες που ήθελαν την μελλόνυμφη καλλονή να έχει προσπαθήσει τρεις φορές να εγκαταλείψει το Μονακό πριν από τον γάμο.

Σύμφωνα με εκτίμηση μονεγάσκου ειδικού σε συνταγματικά ζητήματα, η οποία δημοσιεύτηκε στο γαλλικό περιοδικό VSD, η Σαρλίν έχει «συμφωνήσει» να δώσει στον Αλβέρτο έναν νόμιμο κληρονόμο πριν μπορέσει το ζευγάρι να χωρίσει τους δρόμους του. «Αυτός είναι και ο κύριος λόγος αυτού του παράξενου γάμου», δήλωσε ο καθηγητής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook