Κατηγορηματικά αποκλείει κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του κ. Θόδωρου Ρουσόπουλου στα δρώμενα της Ν.Δ. ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς, δείχνοντας μάλιστα ενοχλημένος από τις σχετικές διαρροές, που, όπως λέει, στόχο έχουν να προκαλέσουν εσωστρέφεια στην παράταξη.

Όσο είμαι αρχηγός της Ν.Δ. δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Ρουσόπουλου», φέρεται να είπε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στους στενούς του συνεργάτες, δίνοντας πρόωρο τέλος στα σενάρια που άρχισαν να κυκλοφορούν στην πολιτική πιάτσα με αφορμή τις δηλώσεις των βουλευτών της Ν.Δ. κυρίων Αρη Σπηλιωτόπουλου και Ευάγγελου Αντώναρου. Οι επιτελείς της Συγγρού μετέφεραν μαζί με τη δήλωση του κ. Σαμαρά και την ενόχληση του προέδρου για το timing που επέλεξαν τα δύο στελέχη να επαναφέρουν ένα θέμα που δεν έχει καμία σχέση με την ατζέντα των ημερών.

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, τη στιγμή που η Ν.Δ. παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης και μειώνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι άρχισαν να διακινούν σενάρια περί της επιστροφής του», αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά.

Ο ίδιος κομματικός αξιωματούχος -που σημειωτέον βρίσκεται πολύ κοντά στον πρόεδρο της Ν.Δ.- δεν διστάζει να κάνει ένα βήμα παραπάνω, μεταφέροντας ξεκάθαρο μήνυμα της ηγετικής ομάδας. «Οσοι οραματίζονται την επιστροφή εκείνων που έκαναν ζημιά στο κόμμα, απλώς είναι εκτός χρόνου και έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν εσωστρέφεια».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook