Δεν υπήρξε νικητής στο τοπικό ντέρμπι των Χανίων για την 21η αγωνιστική της Football League με Κισσαμικό και ΑΟ Χανιά να μένουν στο 0-0 μέχρι το τέλος του ματς.

Ο Κισσαμικός σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε φάσεις, παρά μόνο ένα σουτ του Σταθάκη που εξουδετέρωσε ο Πρίφτης (34’), έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι αλλαγές από πλευράς ΑΟΧ μεταμόρφωσαν προς το καλύτερο την ομάδα, που έβγαλε περισσότερο πάθος από τον αντίπαλο και βάσει ευκαιριών άξιζε να πάρει τη νίκη, που θα του έδινε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Ο Λαζαρίδης για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε “φύλακας-άγγελος” της εστίας του Κισσαμικού και αρνήθηκε το γκολ στους Νύκταρη (51’), Τσούτση (73’) και Δεινόπαπα (90+1’).

Το τέλος του ματς βρήκε τους “Blue Boys” να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φάσεις του αγώνα
34’ Σε εκτέλεση φάουλ ο Βαττής στρώνει την μπάλα στον Σταθάκη το σουτ του οποίου μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Πρίφτης.
48’ Σουτ του Σαπαλίδη από πλάγια θέση άουτ.
51’ Σέντρα του Παγώνη ο Δεινόπαπας πατάει την μπάλα για τον Νύκταρη που βρίσκεται στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει για να κάνει σπουδαία επέμβαση ο Λαζαρίδης.
61′ Φάουλ του Μάνιας κεφαλιά του Σαπαλίδη μπλόκαρε ο Πρίφτης.
73’ Σουτ του Τσούτση αποκρούει ο Λαζαρίδης και στη συνέχεια το σουτ του Ιωαννίδη καταλήγει εκτός εστίας.
78’ Ο Τσούτσης πασάρει στον Ιωαννίδη που μέσα από την περιοχή με σουτ στέλνει την μπάλα άουτ.
80’ Επικίνδυνη σέντρα του Λώττα ο Μάντζης δεν μπορεί να βρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.
85’ Ο Δεινόπαπας γυρίζει την μπάλα στον Μασάδο που με σουτ τη στέλνει εκτός εστίας.
86’ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Μάντζη μπλοκάρει ο Πρίφτης.
88’ Κόρνερ του Μασάδο η μπάλα δεν απομακρύνεται και ο Τσούτσης από κοντά τη στέλνει άουτ.
90+3’ Φάουλ του Μασάδο κεφαλιά του Δεινόπαπα αποκρούει ο Λαζαρίδης και στη συνέχεια διώχνει προ του Διαμαντόπουλου ο Σταθάκης.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών)-Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Μάνιας (26’), Νύκταρης (36’), Τσοντάκης (69’), Μασάδο (87’), Παγώνης (89’), Δεινόπαπας (90+1’)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάνιας (63’ Λώττας), Τσικουδάκης (60’ Μάντζης), Βαττής, Σαπαλίδης (83’ Ποσίνκοβιτς).

Α.Ο. Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Καμινιώτης, Μασάδο, Νύκταρης (77’ Σάντερσον), Νάκας (46’ Τσούτσης), Δεινόπαπας, Παλιάτσιος (46’ Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook