Η Courteney πάει θάλασσα και επιλέγει ένα φωτεινό και υπέροχο σπίτι. Μας άνοιξε την πόρτα τους σπιτιού της (για την ακρίβεια για το περιοδικό Elle-Decor) στο Malibu. Ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα το οποίο ανέλαβε να ανακαινίσει ο αρχιτέκτονας Michael Kovac.

\"\"

Αυτή είναι η τεράστια έκταση δίπλα στο κύμα από ψηλά!

\"\"

Όπως αναγράφεται και στο περιοδικό η Courteney πολύ πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας. Είχε μάλιστα ξεκινήσει μαθήματα σε σχετικό κολέγιο πριν την τραβήξουν για τα καλά τα φώτα της δημοσιότητας και του Hollywood.

Το πάθος της όμως για την διακόσμηση, την ανακαίνιση και την δημιουργία ενός σπιτιού δεν καταλάγιασε ποτέ. Έτσι όταν αποφάσισε να αγοράσει το σπίτι αυτό στο Malibu σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνησε τη δουλειά, πάντα με τους κατάλληλους συνεργάτες.

Η κατασκευή της δεκαετίας το \’50 βρίσκεται σε μια έκταση 2 εκταρίων που περιλαμβάνουν ξενώνες, ένα γήπεδο τένις, μια πισίνα με θαλασσινό νερό και φυσικά μια αίθουσα prive προβολών. Η Cox διάλεξε το συγκεκριμένο μέρος γιατί είναι αρκετά απομονωμένο και μπορεί να έχει την ησυχία της. \”Το αρχικό του αρχιτεκτονικό σχέδιο από τον John Lautner με εντυπωσίαζε πάντα και δεν μπορούσα να περάσω και να μην βγάλω μια φωτογραφία. Όμως αποφάσισα πως δεν θα μπορούσα να το ανακαινίσω όπως ακριβώς ήταν. Δεν θέλει κανείς ένα μισο-Lautner σπίτι!\” αναφέρει η ίδια. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τελείως διαφορετικό δρόμο και να κάνω το νέο μου σπίτι να μοιάζει με μοντέρνο αχυρώνα!\”

Πάρε μια γεύση από το νέο της σπίτι στις εικόνες παρακάτω.
\"\"

Μια vintage επιδαπέδια λάμπα κρέμεται επάνω από τον κύριο χώρο του σαλονιού, με ένα κλασικό cocktail table και την τηλεόραση κρεμασμένη στον τοίχο επάνων από ένα εντυπωσιακό τζάκι.

\"\"

Σε πιο παραδοσιακό χρώμα ο χώρος για το μπιλάρδο, στρωμένος με ακανόνιστη φυσική πέτρα (που θυμίζει ελαφρώς Καρύστου). Ένας τεράστιος πίνακας δίνει χρώμα και pop διάθεση στο \”δωμάτιο αναψυχής\”!

\"\"

Και η κουζίνα ακολουθεί ένα πιο minimal στιλ, με vintage πινελιές κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με τα σκαμπώ που πλαισιώνουν τον πάγκο της κουζίνας. Κυριαρχεί το λευκό και το φωτεινό χρώμα του μετάλλου σε νεροχύτες και ηλεκτρικές συσκευές.

\"\"

Εντυπωσιακό είναι το μαρμάρινο ντουζ και τα έπιπλα μπάνιου που πλαισιώνονται από λευκή οξιά. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της διακόσμησης του μπάνιου έχει ο πατέρας της διάσημης ηθοποιού, ο οποίος έκανε και το artwork από την εποχή που βρισκόταν στο γυμνάσιο.

\"\"

Στην κύρια κρεβατοκάμαρα, το κεφαλάρι από άκρη σε άκρη του τοίχου είναι επίσης ειδικά σχεδιασμένο για τον χώρο και όλο το δωμάτιο ακολουθεί τους λευκούς και γήινους (καφέ, μαύρο, γκρι) τόνους όλου του σπιτιού.

\"\"

Ένας τεράστιος καναπές σε σχήμα τετράγωνου, ειδικά σχεδιασμένος και κατασκευασμένος για τον εξωτερικό χώρο και συμπληρώνεται από ένα τραπεζάκι κατασκευασμένο από σκληρή ηφαιστιακή πέτρα.

\"\"

Tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook