Το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο. Τα ρούχα γίνονται όλο και λιγότερα, τα αντιηλιακά και τα καπέλα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, τα μαγιό καλύπτουν τα απολύτως απαραίτητα και οι παραλίες μετατρέπονται σε πασαρέλες.

Επιτέλους, το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ. Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς οι διακοπές φέτος να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, όμως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει απαγορεύσει τα όνειρα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο \”΄καυτά\” εξώφυλλα περιοδικών με κορίτσια που κόβουν την ανάσα και ανεβάζουν τη θερμοκρασία πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου. Εξώφυλλα που θέλουν τη…συνταγή γιατρού γιατί μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και θερμοπληξία.

Έχουμε και λέμε ή μάλλον καλύτερα, έχουμε και…βλέπουμε!

Ως πιο σέξι εξώφυλλο ψηφίζουμε αυτό του περιοδικού \”V\” με την Αντριάνα Λίμα σχεδόν γυμνή μ΄ ένα μικροσκοπικό λευκό στρινγκ να καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα με το λογότυπο του περιοδικού. Στο συγκεκριμένο τεύχος φωτογραφήθηκαν τα πιο σέξι μοντέλα του Κόσμου και έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του.

\"\"

Η Ρόζι Χάντιγκτον ψηφίσθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2011. Αφού κατάφερε να \”εξαφανίσει\” τη Μέγκαν Φοξ από τους Transformers φωτογραφήθηκε με μαύρα εσώρουχα για το εξώφυλλο του περιοδικού MAXIM δηλώνοντας ότι λατρεύει να τρώει \”βρώμικα\” και προκαλώντας υστερία σε εκατομμύρια γυναίκες που τρώνε \”βρώμικα\” αλλά δεν έχουν το σώμα της.

\"\"

Η Μπρούκλυν Ντέκερ με κίτρινο μαγιό φωτογραφίζεται για το θρυλικό τεύχος του Sports Illustrated Swimsuit to 2010. H σύζυγος του \’Αντι Ρόντικ θεωρείται από πολλούς το νέο αίμα στο modelling.

\"\"

Μπορεί η Κάρμεν Ηλέκτρα να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εντυπωσιάσει με τις υποκριτικές της ικανότητες παρά τις απέλπιδες προσπάθειές της, κατάφερε, όμως, να εκτοξεύσει στα ύψη τις πωλήσεις του Playboy όταν φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο για τον εορτασμό των 55 χρόνων του περιοδικού.

\"\"

Με εμφάνιση Ελληνίδας θεάς, με χιτώνα στα χρώματα του χαλκού φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της αυστραλιανής έκδοσης του περιοδικού In Style, η Μιράντα Κερ η οποία αποκάλυψε ότι μαζί με το σύζυγο της Ορλάντο Μπλουμ το τελευταίο διάστημα κάνουν μαθήματα…βουδισμού.

\"\"

Τα \”εξαιρετικά\” της οπίσθια επέδειξε μ΄ ένα μοναδικό τρόπο το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο. Η Ζιζέλ φωτογραφήθηκε ως σέξι καουμπόισσα για το εξώφυλλο του περιοδικού \”V\”.

\"\"

real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook