Για επικοινωνιακά παιχνίδια και πόλεμο λάσπης κάνει λόγο ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Χανιά μαζί για τον Δήμο μας" αναφορικά με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Χανίων για τα οικονομικά του 2014

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Για μία ακόμη φορά ο κ. Βάμβουκας, ακολουθώντας την πάγια πλέον τακτική του, ρίχνει λάσπη στην προηγούμενη δημοτική αρχή, με αφορμή τον οικονομικό απολογισμό του Δήμου Χανίων για το 2014 και τον ισολογισμό – αποτελέσματα χρήσης οικονομικής διαχείρισης του  Δήμου Χανίων για το ίδιο έτος.

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπωσιασμού και οι συνεχιζόμενες αυθαίρετες ερμηνείες των πορισμάτων των ορκωτών  λογιστών – έλεος πια - έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς του.

Σε μία προσπάθεια να καλύψει την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής στον τομέα της διοίκησης του Δήμου και μην έχοντας να παρουσιάσει έργο  και όραμα – σχεδιασμό, ο κ. Βάμβουκας  με…  τεχνητό τρόπο απέκρυψε την εμφάνιση εσόδων στον ισολογισμό  και παρουσίασε ελλειμματική τη χρήση του 2014, κατηγορώντας για «κακοδιαχείριση», «αταξία» και «ακαταστασία» στα οικονομικά του Δήμου Χανίων, την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Δεν θα εισέλθουμε στην διαδικασία να απαντήσουμε στον κ. Βάμβουκα με νούμερα και αριθμούς… δεν πάρουμε μέρος σε αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι.

Ως Δημοτική Παράταξη, μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του Δήμου μας και η παραγωγή έργου… που από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του κ. Βάμβουκα, είναι ανύπαρκτα..

Τον καλούμε λοιπόν, για μία ακόμη φορά, να σταματήσει να επαναφέρει τα φαντάσματα του παρελθόντος, να σταματήσει την «καραμέλα» με τους ορκωτούς λογιστές (παντού) και να αφοσιωθεί σε αυτό για το οποίο τον εξέλεξαν οι Χανιώτες. 

Οι οποίοι περιμένουν να δουν έργο…  λύσεις σε προβλήματα του Δήμου, μικρά και μεγάλα, χωρίς να τους αγγίζουν – διότι έχουν κρίση και άποψη – τεχνάσματα και «παιχνίδια».