Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Καλό Χωριό η επιστημονική ομιλία του Ιατρού κ. Κίμωνα Κυπριωτάκη με θέμα “Σακχαρώδης Διαβήτης- Πρόληψη και Αντιμετώπιση”, εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Συλλόγος του Καλού Χωριού, η Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου και η Περιφέρεια Κρήτης.  

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των διοργανωτών, ενώ παραυρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης, ο αντιδήμαρχος Μανώλης Πλευράκης και  ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλού Χωριού κ. Ζαχαρίας Αμανάκης.

Ο κ. Κυπριωτάκης κατά την ομιλία του ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το Διαβήτη, σημειώνοντας ότι είναι ένα νόσημα που απασχολεί χιλιάδες συμπολίτες μας, ευρέως διαδεδομένο σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. 

Παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι ο διαβήτης μπορεί να ρυθμιστεί με σωστή διατροφή,άσκηση, διακοπή του καπνίσματος και φαρμακευτική αγωγή η οποία μας εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ζωής.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook