Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αποκορώνου, έχοντας θέσει σε προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών μας, διαθέτει ένα δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών για την προστασία των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, λειτουργεί, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φροντιστήριο, Δημοτικό Ενδυματοπωλείο και Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης ωφελούνται πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα με αναπηρία, μοναχικοί ηλικιωμένοι, άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, άποροι που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας. Οι οικογένειες που εξυπηρετούνται από τις παραπάνω δομές είναι τριακόσιες ογδόντα (380).

Στην προσπάθεια που κάνουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας και με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας την Τρίτη 8 Μάρτίου, η Κοινωφελής Επιχείρηση θα διοργανώσει φιλανθρωπική μουσική βραδιά , οικονομικής ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην οποία θα μας διασκεδάσει η Λίτσα Γιαγκούση & ο Νικόπουλος Σπύρος, με επταμελή ορχήστρα στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» στο Πρόβαρμα Αποκορώνου με ώρα έναρξης: 21:30 Θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα υποστήριξης της πρωτοβουλίας μας , αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίησή σας και την κατανόηση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook