Πραγματοποιήθηκε σήμερα  στο Δημαρχείο Βιάννου ενώπιον του Δημάρχου   κ. Παύλου Μπαριτάκη  η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Συμβούλου κ. Κατερίνα Παξιμαδάκη, η οποία, ως πρώτη επιλαχούσα  με την παράταξη της πλειοψηφίας, καταλαμβάνει τη θέση του κ. Γεωργίου Ψυλλάκη  που υπέβαλε παραίτηση για προσωπικούς, και οικογενειακούς λόγους τόσο από την θέση του Αντιδημάρχου όσο και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Βιάννου.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε την κ. Παξιμαδάκη  και της ευχήθηκε καλή θητεία και εποικοδομητική συνεργασία. Με τη σειρά της η νέα Δημοτική Σύμβουλος δήλωσε ότι θα συμβάλλει όσο το δυνατόν καλύτερα στην εκπλήρωση των καθηκόντων της.

Παράλληλα ανατέθηκαν καθήκοντα νέου Αντιδημάρχου στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Εμμανουήλ Αγαπουλάκη που ορίστηκε Αντιδήμαρχος στην θέση του παραιτηθέντος Γεωργίου Ψυλλάκη. Στον νέο Αντιδήμαρχο στον οποίο ανατίθενται οι αρμοδιότητες της  ύδρευσης άρδευσης αποχέτευσης, και του πρωτογενή τομέα, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή συνεργασία και δύναμη για να μπορεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. 

Τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Ψυλλάκη για την άριστη συνεργασία που είχαν και την προσφορά του για το χρονικό διάστημα που άσκησε τα καθήκοντα του.