Οι Iron Maiden θα κυκλοφορήσουν ένα free to play RPG με βασικό ήρωα τον Eddie.

Η μπάντα σε συνεργασία με τις εταιρείες Roadhouse, 50cc Games, Nodding Frog και Phantom Music Management δημιούργησαν το video game των Iron Maiden “Legacy Of The Beast”το οποίο θα διατίθεται δωρεάν, η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2016 ενώ θα υποστηρίζεται από κινητά και tablet.

Η επίσημη ανακοίνωση:

“Πολεμήστε ως Eddie σε μία από τις πολλές μορφές του ανάμεσα στους κόσμους που είναι εμπνευσμένοι από τη μουσική και τους στίχους των Iron Maiden – μίας από τις πιο επιδραστικές μπάντες όλων των εποχών..
Μια μυστηριώδης δύναμη έχει σκορπίσει την ψυχή του Eddie.
Ταξιδέψτε στο χρόνο και συλλέξτε τα κομμάτια καθώς αντιμετωπίζετε πολλούς χαρακτήρες.”
Το παιχνίδι θα συνοδεύει ένα δυνατό soundtrack το οποίο θα περιέχει κομμάτια από όλη την δισκογραφία των Iron Maiden ενώ θα περιλαμβάνει και ακυκλοφόρητα live κομμάτια προσαρμοσμένα στο παιχνίδι από τον τεχνικό Tony Newton κάτω από την αυστηρή εποπτεία του Steve Harris.”
Ο πρόεδρος της Roadhouse, James Hursthouse, δήλωσε:
“Ως οπαδός της μπάντας όλη μου τη ζωή, πάντα πίστευα ότι η μουσική των Maiden, οι στίχοι και οι χαρακτήρες θα μπορούσαν να δώσουν την τέλεια βάση για ένα βαθιά RPG εμπειρία.
Με αυτό το παιχνίδι φτιάχνουμε ένα τρομερό RPG που θα είναι για όλους τους χρήστες παιχνιδιών σε κινητά, ακόμα και για αυτούς που έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με τους Maiden.”
Ο Steve Harris δήλωσε:
“Πάντα πιστεύαμε ότι οι μουσική και οι εικόνες των Maiden θα ήταν τέλειες για ένα παιχνίδι και είναι κάτι που πραγματικά ανυπομονούσαμε να κάνουμε και πάλι μετά το “Ed Hunter” του 1999. Τώρα είναι 2016 και όλα μπορούν να γίνουν σε ένα smartphone, πράγμα που τα κάνει όλα πιο προσβάσιμα για τους οπαδούς μας εκεί έξω.”
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του παιχνιδιού: http://ironmaidenlegacy.com/

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook