Είναι μικρά παιδιά και όμως, αντί να ζητήσουν δώρα στα γενέθλιά τους επέλεξαν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, η Τερέζα Περάκη της εθελοντικής ομάδας Give:

Επειδή οι καθημερινές πράξεις αγάπης ομορφαίνουν τη ζωή μας και ταυτοχρόνως γίνονται παράδειγμα προς μίμηση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και μέσα απο τη σελίδα μας δυο οικογένειες οι οποίες μας συγκίνησαν πολύ!

Η κάθε μια συζήτησε με το παιδί της αν θα επιθυμούσε την ημέρα των γενεθλίων του οι καλεσμένοι να μην του φέρουν δώρα ( αφού παιχνίδια έχει πολλά ) αλλα να φέρουν ο κάθε ένας τρόφιμα για την Give! Και τα δυο παιδιά συμφώνησαν! Η ημέρα των γενεθλίων τους, ημέρα χαράς, πήρε πιο μεγάλη διάσταση και απλώθηκε και έγινε μια μεγάλη αγκαλιά προς όλο τον κόσμο που την έχει ανάγκη!

Μας συγκινεί να βλέπουμε γονείς με τόσο όμορφους τρόπους να περνάνε μηνύματα στα παιδιά τους, μας συγκινεί να βλέπουμε παιδιά να κατανοούν, να νοιάζονται και να μοιράζονται! Πάντα να είναι φωτεινό το διαμαντάκι της ψυχής τους!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook