Για πρώτη φορά ο Σπύρος Μπαξεβάνος θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό δύο από τα αποκτήματα του Ιανουαρίου, τον Αυγενικού και τον Ποκόνγκ.

Αντίθετα δεν υπολογίζεται ο Μάνιας, που στο ματς με τον ΑΟΧ συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα εκτίσει την τιμωρία του στο Μενίδι, ενώ σε σχέση με το ματς της Δευτέρας (29/02) έμειναν εκτός και οι Λώττας, Τσοντάκης, με τον Τσερκέζο να επανέρχεται σε αποστολή.

Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Μετά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε η αποστολή της ομάδας μας, που αναχωρεί το βράδυ από το λιμάνι της Σούδας με το F/B “ΕΛΥΡΟΣ” της ΑΝΕΚ Lines, για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αχαρναϊκό.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μάνιας, ενώ για πρώτη φορά στη διάθεσή του θα βρίσκονται οι Αυγενικού και Ποκόνγκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Τσουβαλτσίδης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τζημογιάννης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Ενγκουέμ, Αυγενικού, Τσικουδάκης, Βαττής, Ποκόνγκ, Σαπαλίδης, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook