Μια γιορτή θεσμός, μια αξέχαστη εμπειρία για όσους το βίωσαν τα προηγούμενα χρόνια επαναλαμβάνεται παραδοσιακά και φέτος την Αποκριά από τον Όμιλο Παιδείας & Πολιτισμού “ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ” (www.Aetogiannis.gr) Πρόκειται για τα “ΑΕΤΟΓΛΕΝΤΟΚΟΥΖΟΥΛΟΜΑΣΑΚΑΡΕΜΑΤΑ 2016”, μια διοργάνωση ενάντια στην κατήφεια και τη μιζέρια των ημερών μας με όπλο το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή διάθεση! 

Εφέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, από τις 7μμ για τους μικρούς μασκαράδες και έως τις πρωινές ώρες για τους μεγαλύτερους, με χορό και ξέφρενο γλέντι στα κεντρικά του Ομίλου, Έβανς 90 & Πλαστήρα, Πύλη Ιησού, Καινούρια Πόρτα. Κορυφαίος θεσμός της ετήσιας γιορτής ο Διαγωνισμός καλύτερης και πιο πρωτότυπης Μεταμφίεσης με πλούσια δώρα και έπαθλα (πολλά δωρεάν μαθήματα χορών και τραπέζια σε Κάστρο, Κουκουβάγια, Άλλα κι Άλλα, Στάβλοι Σαραντικού, Συνεργείο και Macao)

Μικροί και μεγάλοι θα παίξουν ομαδικά αποκριάτικα παιχνίδια, θα χορέψουν αποκριάτικους χορούς από Κρήτη, υπόλοιπη Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Θα υπάρχει μπουφές και απεριόριστα ποτά (κρασί, τσικουδιά, τσίπουρο, αναψυκτικά). Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.Aetogiannis.gr και στα 2810.33.33.33 και 6955.10.33.10

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook