Το Γυμνάσιο Γαζίου σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης κ. Β. Καλοκύρη και τα σχολεία του Διασχολικού Δικτύου Παιδαγωγικής Αρμοδιότητάς της:  Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου – 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου – 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου – 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου – 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου – 13ο Γυμνάσιο Ηρακλείου – Γυμνάσιο Προφήτη Ηλία, διοργανώνουν εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα:

«Παιδί και Δι@δίκτυο: Ο Ρόλος της Οικογένειας και του Σχολείου»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 στις 7:00 μ.μ.  στην αίθουσα του Πολύκεντρου του Δήμου Ηρακλείου (ισόγειο Μεγάρου Ανδρόγεω) και θα περιλαμβάνει:

·Εισήγηση της κ. Παναγιωτάκη Μαρίας, Υπεύθυνης του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με θέμα: «Η Διαχείριση του Διαδικτύου: Χτίζοντας Σχέσεις και Όρια στην Οικογένεια»

·Eισήγηση της κ. Ανδριγιαννάκη Δέσποινας, καθηγήτριας Πληροφορικής του Γυμνασίου Γαζίου, με θέμα: «Ασφαλέστερο Διαδίκτυο στο Σχολείο με την Ετικέτα Πιστοποίησης eSafety»

Θα ακολουθήσει συζήτηση.
 
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης – Τμήματος  Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook