Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την κυβέρνηση για την υποδοχή των υγειονομικών στο Υπουργείο Υγείας με ΜΑΤ.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

“Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που υποδέχτηκε για άλλη μια φορά τους υγειονομικούς με ΜΑΤ στο Υπουργείο Οικονομικών.

Αυτήν τη στιγμή οι υγειονομικοί και οι ασθενείς στενάζουν στα νοσοκομεία λόγω των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και κλάδων, λόγω των ελλείψεων σε υλικά και φάρμακα σε μια περίοδο που είναι σε εξέλιξη και επιδημία γρίπης. Η πληρότητα ασθενών στις κλινικές και τις μονάδες εντατικής θεραπείας, η προσέλευση στα επείγοντα των νοσοκομείων έχουν χτυπήσει κόκκινο!

Η κυβέρνηση αντί να στρωθεί και να λύσει αυτά τα οξυμένα προβλήματα που αναπαράγει με την πολιτική της, ρίχνει το βάρος στην καταστολή και την τρομοκρατία. Απαιτεί «σιγή ιχθύος» για τα εγκλήματα της και το έργο της.

Η απάντηση σε όλο αυτό το όργιο τρομοκρατίας που εντείνεται στα νοσοκομεία, αλλά και στα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις, απέναντι σε συνδικαλιστές και σωματεία μία μόνο μπορεί να είναι:

Δυναμώνουμε τους αγώνες μας απέναντι στους εκμεταλλευτές μας, τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους στηρίζουν.

Δυναμώνουμε τους αγώνες μας απέναντι στις ιμπεριαλιστικές ενώσεις όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ που προωθούν τα σχέδια των εκμεταλλευτών μας σπέρνοντας πόνο και αίμα στους λαούς.

Τα ματ και η καταστολή δεν θα αναστείλουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των υγειονομικών, την κλιμάκωση των αγώνων για να αποσυρθεί το αντιασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης, για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες του λαού μας και των λαών που αναζητούν προσωρινό καταφύγιο στη χώρα μας.        

Δεν υποχωρούμε, δεν θα περάσει η τρομοκρατία! Ο τσαμπουκάς της κυβέρνησης θα σπάσει από τον οργανωμένο αγώνα εργατοϋπαλλήλων, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων. Όλοι μαζί μια φωνή και μια γροθιά, να μείνουν τα σχέδια Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΝΑΤΟ, κεφαλαίου, κυβέρνησης στα χαρτιά!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook