Ένταση σημειώθηκε στις 11:15πμ στη Χερσόνησο όταν δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Χερσονήσου, επιχείρησαν να σφραγίσουν κατάστημα ενοικιάσεως τετράτροχων μοτοσυκλετών τύπου \”γουρούνας\” Σημειώνεται ότι οι διαπληκτισμού ήταν τόσο έντονοι με αποτέλεσμα να επέμβουν οι άνδρες της ΟΠΚΕ ηρακλείου.

Επισημαίνεται οτι από το πρωί η Δημοτική Αρχή του δήμου Χερσονήσου, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία σφράγισης 29 καταστημάτων στην περιοχή των Μαλίων και της Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου βάζουν λουκέτο σε 5 μπαρ που βρίσκονται στη Χερσόνησο και σε 24 γραφεία ενοικιάσεως μοτοσυκλετών τα οποία βρίσκονται τόσο στη Χερσόνησο όσο και στα Μάλια.Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Τρίτη  έκλεισαν τα καταστήματα τους από τις 9 το βράδυ έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα οι ιδιοκτήτες των bars της Χερσονήσου, διαμαρτυρόμενοι για προηγούμενη ανάλογη  απόφαση  του δημάρχου της περιοχής να βάλει λουκέτο σε 4 από τα 27 καταστήματα του λιμένα Χερσονήσου.

Οι λόγοι του σφραγίσματος των καταστημάτων έχουν να κάνουν με τη στέρηση της νόμιμης άδειας λειτουργίας ενώ και ο δήμαρχος της περιοχής κ. Δοξαστάκης έχει βάλει ως στόχο την ανάπτυξη ενός διαφορετικού  τουριστικού μοντέλου για το δήμο της Χερσονήσου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook