Τελευταία ενημέρωση: 16:45

Σοκ στην κοινωνία του Σταλού στα Χανιά, προκάλεσε η οικογενειακή τραγωδία που διαδραματίστηκε περίπου στην 1,30 μμ, όταν ένας 61χρονος πυροβόλησε με πιστόλι και σκότωσε την 48χρονη γυναίκα του, ενώ παράλληλα τραυμάτισε πολύ σοβαρά και τον 21χρονο γιό του.

Και ενώ ο 21χρονος δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή, καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες στην περιοχή της κοιλιάς, όλοι αναρωτιόνται για την αιτία που όπλισε το χέρι του 61χρονου.

Και αυτό, γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες, επρόκειτο για μια οικογένεια που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην γειτονιά, έτσι ώστε κάποιοι να υποψιαστούν πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Πάντως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για “περιουσιακές” ή “κτηματικές” διαφορές, αν και η προανάκριση που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων,στην οποία έχει οδηγηθεί ο 60χρονος, αναμένεται να ρίξει φως και στα αίτια της τραγωδίας.

Το φονικό έγινε λίγο μετά τη 13:30 το μεσημέρι, σε  σπίτι στον Σταλό, ενώ ο δράστης, φέρεται να ειδοποίησε ο ίδιος τις αστυνομικές αρχές.

Η άτυχη 48χρονη, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, χτυπήθηκε απο δύο σφαίρες, μια στο χέρι και μια στην πλάτη απο την οποία βρήκε και τον ακαριαίο θάνατο. 

Πάντως η νεκροψία – νεκροτομή στην σορό της θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί.

Στο μεταξύ, ο 21χρονος γιος του δράστη – που ίσως να προσπάθησε να παρέμβει για να αφοπλίσει τον πατέρα του – δέχτηκε δύο σφαίρες στην κοιλιά  και διεκομίσθη όσο γίνονταν πιο γρήγορα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο δράστης, παραδόθηκε και συνελήφθη από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Σήμερα το μεσημέρι, σε χωριό των Χανίων, συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο πριν, στην αυλή της οικίας του πυροβόλησε τουλάχιστον τρείς φορές με πιστόλι, που κατείχε παράνομα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τη 48χρονη σύζυγο του και σοβαρά τον 21χρονο γιο του, που βρίσκονταν στο χώρο, μαζί με συγγενικό τους πρόσωπο. 

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Ο 21χρονος έχει διακομισθεί στο  Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook