Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ο 21χρονος που πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα από το όπλο που κρατούσε ο ίδιος του ο πατέρας.

Ο 21χρονος χειρουργήθηκε καθώς οι σφαίρες είχαν πλήξει την σπλήνα, το συκώτι και την περιοχή του πνευμονοθώρακα και σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Στο μεταξύ μια – στην κυριολεξία – οικογενειακή τραγωδία φαίνεται εξελίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο σπίτι  της οικογένειας του 61χρονου που κρατείται για τον φόνο της 48χρονης γυναίκας του και για τον σοβαρότατο τραυματισμό του 21χρονου  γιού του.

Σύμφωνα και με την επίσημη αστυνομική ενημέρωση, εκείνη την ώρα στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας ήταν και στενό συγγενικό πρόσωπο του 61χρονου με τον οποίο ο δράστης είχε οικονομικές διαφορές.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν  πως οι δύο άντρες  συχνά είχαν λεκτικούς διαπληκτισμούς, κάτι που όπως φαίνεται έγινε και  αυτή την φορά, με μια διαφορά.

Ο 61χρονος είχε μαζί του ένα πιστόλι το οποίο και όπως φαίνεται κάποια στιγμή, πάνω στον τσακωμό  το τράβηξε. 

Δεν έχει διαπιστωθεί ακριβώς το τι επακολούθησε, αλλά αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως η 48χρονη σύζυγος του 61χρονου προσπάθησε να μπει ανάμεσα στον σύζυγό  της και στον άλλον άντρα με αποτέλεσμα να δεχθεί η ίδια τις σφαίρες, μια από τις οποίες αποδείχτηκε θανατηφόρα.

Επίσης, οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως πιθανόν ο 21χρονος να προσπάθησε να πάρει το πιστόλι που κρατούσε ο πατέρας του με αποτέλεσμα να πυροβοληθεί στην περιοχή της κοιλιάς.

Το τι ακριβώς έχει συμβεί αναμένεται να εξακριβωθεί πλήυρως από την προανάκριση που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, αλλά το δεδομένο είναι πως εάν δεν υπήρχε το πιστόλι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook