Δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 με τον Πλατανιά ο Ουζουνίδης που τόνισε ότι η ομάδα του πήρε αυτό που ήθελε, αφού στόχευε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απ’ τα Χανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου και πρώην τεχνικού του Πλατανιά (τη σεζόν 2013-2014):

«Ένα όχι πολύ ποιοτικό παιχνίδι, αλλά δυνατό με πολλές μονομαχίες, χωρίς πολλές φάσεις. Ο αντίπαλος σίγουρα είχε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και φαινόταν σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού πιο δυνατός από εμάς, αλλά δεν δημιούργησε κι αυτός κλασσικές ευκαιρίες, όπως κι εμείς που θα μπορούσαμε λίγο προσεκτικοί αν ήμασταν να κάνουμε μία καλή πάσα και να έχουμε πολύ καλές προϋποθέσεις για γκολ. Κυρίως σε δύο-τρεις περιπτώσεις του δευτέρου ημιχρόνου που ήταν μία σωστή πάσα για να βγούμε μόνοι με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Σε γενικές γραμμές θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε. Για μία ακόμα αγωνιστική είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι για να μας δείξει τι μπορούμε να κάνουμε μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι για μας το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι κατά κάποιο τρόπο όλο το πρωτάθλημα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πλατανιά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα, έχει καλό ρόστερ, καλούς παίκτες, καλό προπονητή κι ελπίζω να έχει καλύτερη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι παρότι καλές και ποιοτικές οι δύο ομάδες δεν έγινε καλό παιχνίδι: «Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ τακτικό παιχνίδι και από τους δύο προπονητές. Κι επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν και μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες δεν δημιουργήθηκαν αυτές οι προϋποθέσεις. Ξέραμε κι εμείς τις αδυναμίες του αντιπάλου με τις ελλείψεις που είχε κυρίως επιθετικά. Αλλά κι εμείς έχουμε ελλείψεις κι εκτός από τους παίκτες που φύγανε είχαμε και τους δύο παίκτες που λείπανε. Έχουμε κι εμείς προβλήματα μετά να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Όμως ήταν δύο ομάδες που είναι ισορροπημένες και σχεδόν στο ίδιο επίπεδο».

Για την ένταση στο ημίχρονο στη φυσούνα και για το ακυρωθέν γκολ της ομάδας του: «Δεν μπορώ να ξέρω… Δεν ήταν μόνο αυτό, ήταν και κάποιες άλλες φάσεις. Δεν είχε κάποια σχέση με αυτό. Δεν μπορούσα εγώ να κρίνω αν ήταν οφσάιντ ή όχι».

Για τον στόχο μέχρι το τέλος: «Όταν είσαι πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος στην πεντάδα… Είμαστε μία ομάδα που από τις πρώτες αγωνιστικές είμαστε εκεί, άρα λογικό είναι να το θέλουμε και να το επιδιώκουμε. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο και θα είναι δύσκολο και ξέρουμε και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε εμάς σε κάθε αγωνιστική. Σήμερα θα χάσουμε κάποιον παίκτη με κάρτες και να δούμε και ο Φάνης Τζανδάρης αν έχει τίποτα, γιατί βγήκε με πρόβλημα τραυματισμού. Αυτά είναι τώρα πλέον τα προβλήματα για εμάς. Δεν έχουμε και το πολύ μεγάλο ρόστερ, έτσι ώστε να πούμε ότι έχουμε και τις πολλές επιλογές, κυρίως σε κάποιες θέσεις. Αλλά τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων. Από την αρχή του πρωταθλήματος είναι εκεί. Δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, άλλες φορές παίζοντας καλά, άλλες φορές λιγότερο καλά, αλλά είμαστε εκεί, αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Κρατήσαμε για ακόμα ένα παιχνίδι, εκτός έδρας δεν έχουμε χάσει στον δεύτερο γύρο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook