Ο Μανώλης Σιώπης επέστρεψε ως αντίπαλος στα Περιβόλια και όντας εκ των κορυφαίων της ομάδας του ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες "ΕΛΕΠΑΠ-MVP" του αγώνα.

Μετά τη βράβευσή του δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε τόσο καλά, αλλά από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και μετά ισορροπήσαμε. Τώρα δεν ξέρω και αν είναι και γκολ αυτή η φάση, πιστεύω ότι αν ήταν γκολ, θα ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Και το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Προς το τέλος δώσαμε χώρο στον Πλατανιά και έκανε κάποιες φάσεις. Πιστεύω πως ήταν δίκαιο το 0-0».

Για το βραβείο που κέρδισε: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Εγώ δουλεύω και προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα μου».

Για τη δική του παρουσία φέτος και για τον Πλατανιά στον οποίο αγωνίστηκε πριν από δύο χρόνια: «Φέτος έχουμε κάνει μία πολύ καλή σεζόν και ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δουλεύουμε και να δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό και ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Τώρα, όσον αφορά για τον Πλατανιά από τη στιγμή που έφυγα, η ομάδα έχει κάνει τεράστια βήματα βελτίωσης. Έχει ήδη σωθεί και πιστεύω ότι κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερη».