Ξεπέρασαν εαυτόν οι Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στον χθεσινοβραδινό Χορό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το κέφι, τη φαντασία και την ευρηματικότητά τους! Χόρεψαν, τραγούδησαν, σατίρισαν και έπαιξαν σκετσάκια με δικούς τους διαλόγους εμπνευσμένα από την τοπική και πανελλαδική πραγματικότητα με αναφορές ακόμα και σε χώρες του εξωτερικού. Οι εκατοντάδες κόσμου που έδωσαν το “παρών” έγιναν μια παρέα με τους καρναβαλιστές χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς όλη νύχτα!

Άλλες ομάδες είχαν ετοιμάσει κάποιο βίντεο για να προβληθεί, άλλες ομάδες κάποιο χορευτικό και κάποιες σατιρικά σκετς ή και συνδυασμό όλων των παραπάνω! Λίγο πριν η πίστα παραδοθεί στην μεγάλη παρέα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, οι ομάδες κλήθηκαν να ντυθούν και να χορέψουν με μια παλιά δημιουργία στο.. mix and dance in an old fashion!

Το χιούμορ και η αισιοδοξία ξεχείλισαν μην αφήνοντας κανένα παραπονεμένο και δίνοντας μια δυνατή πρόγευση του τι θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες με αποκορύφωμα το 5ήμερο από 10-14 Μαρτίου με την Ποδηλατοβόλτα 10/03, τις Κρητικές Καντάδες 11/03, την Παιδική και τη Νυχτερινή Παρέλαση 12/03, τη Μεγάλη Παρέλαση Πληρωμάτων και Αρμάτων 13/03 και τις Εορταστικές Εκδηλώσεις παντού: από την πόλη στα χωριά, για την Καθαρά Δευτέρα 14/03!

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook